Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9 - 15 februarie 2020. Săptămână malefică, trei zodii au probleme uriașe de sănătate

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9 - 15 februarie 2020
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9 - 15 februarie 2020

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9 - 15 februarie 2020. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9- 15 februarie 2020. Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscopul pentru săptămâna 9 -15 februarie 2019. Astrele anunță o săptămână în care ies la iveală unee secrete, iar afacerile sunt în mare pericol. Iată care sunt cele mai afectate zodii.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9- 15 februarie 2020 BERBEC

Berbec- Tocmai în zodia voastră va fi conjuncția de care vă vorbeam de la sfârșitul anului trecut și începutul acestui an. E vorba de Lilith cu Kiron și, surpriză, săptămâna viitoare conjuncția include și un alt astru important: Venus. Probleme în dragoste, probleme de sănătate și secrete dure care pot ieși la lumină. Vă pot ajuta să le descifrați și vă puteți folosi de brățările talisman de le confecționez.

Business-urile sunt în pericol, evident că țin de carieră! Cauză subtilă pentru bolile cu risc…

Citeste si: Horoscop februarie 2020. Zodii cu probleme în dragoste

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9- 15 februarie 2020 TAUR

Taur- Conjuncția Venus- Lilith și Kiron din Berbec vă vizează în mod direct. Cum Venus este una din patroanele voastre zodiacale, e clar că nu veți fi ocoliți.

Pe lângă faptul că spuneam la Berbec de unele aspecte ce se conturează, e bine să știți că sunt puține căi de a ieși la lumină:blocaje, controale la locul de muncă, risc de penitență, izolare.Sănătatea vă poate fi grav afectată:afecțiuni cronice,nu închipuite.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9 - 15 februarie 2020
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9 - 15 februarie 2020

Citeste si: Zodiile care au parte de puteri speciale. Ele sunt considerate Femeile lui Dumnezeu!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9- 15 februarie 2020 GEMENI

Gemeni: Risc foarte mare de a fi trădați sau de a trăda(dragoste), tensiuni și probleme cu copii și nepoții(familia), relații ciudate la locul de muncă(cariera) care vă pot afecta sănătatea. Căile de ieșire din acest labirint le văd pe astrograma personală, nu pe cea generală, a perioadei. Conjuncția lui Lilith cu Kiron și Venus vă poate pune la zid, inclusiv în justiție(indiferent de zodia în care v-ați născut).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9- 15 februarie 2020 RAC

Rac- Un nou val de tensiuni generate de cuadratura Soarelui natal cu alinierea de planete din Berbec(Venus, Kiron, Lilith). Dacă ați citit acest horoscop general, e bine să știți că Lilith este considerată malefică, iar Kiron(lecția de viață) are implicații karmice, iar soluțiile le văd doar pe astrograma karmică personală sau de cuplu. Poate afecta parteneriatele, asocierile, chestiunile ce țin de moșteniri, etc.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Zodiile peste care dă norocul în luna Februarie! Vor deveni părinți!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies