Horoscop saptamanal Minerva 10 – 16 decembrie 2017: O zodie isi schimba viata din 11 decembrie

Horoscop saptamanal Minerva 10 – 16 decembrie 2017: O zodie isi schimba viata din 11 decembrie
Horoscop saptamanal Minerva 10 – 16 decembrie 2017: O zodie isi schimba viata din 11 decembrie

Minerva prezinta previziunile astrologice complete pentru saptamana 10 - 16 decembrie 2017.

BERBEC

O săptămână care pentru nativii Berbec poate debuta cu o serie de reuşite, pornind de la dobândirea unor bunuri pe care şi le doreau de multă vreme, până la schimbarea casei sau a maşinii.

Aceasta este latura lumească a vieţii, dar ei se regăsesc acum şi în plan spiritual, căutările lor îmbracă forma unor revelaţii pe care le aşteptau de ceva vreme.

Toată impulsivitatea lor va păli în faţa energiei pe care o vor pune la bătaie pentru a se descoperi pe sine.

Este un lucru foarte important pentru un Berbec. Cooperarea şi consensul vor fi semnificative şi definitorii pentru propria stabilitate. Sunt de aşteptat afirmarea proprie şi acţiunea îndrăzneaţă, dar ţinând cont de nevoile celor din juru lor. Vor fi umărul pe care se poate plânge cu uşurinţă.

Este important să înţeleagă că au de a face cu o perioadă dinamică şi probabil le va cere să fie mobili şi activi în mai multe domenii. Dacă lucrează pentru ei, este o săptămână ideală pentru a-şi promova afacerea şi produsele. Dacă sunt angajaţi, vor descoperi probabil, mijloace noi de administrare a veniturilor, lucru plăcut şi util.

Chiar dacă uneori îşi mai înghit neputinţa, comunicarea cu vârstnicii le poate aduce beneficii afective nebănuite.

Tinerii, de regulă, comunică mai uşor cu bunicii decât cu părinţii, iar sfaturile pe care le primesc le permit să verifice adevărul. Zile bune – 14 şi 15 decembrie.

Am putea vorbi despre momente de evaluare a relaţiilor existente sau de stabilirea unor noi contacte. Este posibil ca cei singuri să întâlnească pe cineva, dar totul va rămâne la nivel de distracţie.

Au tot ce le trebuie pentru a se asigura că lucrurile merg bine pentru ei, mai ales dacă îşi doresc un copil, acum este momentul să îl conceapă şi îi vor lua prin

supsindere atât pe prieteni, cât şi pe adversari. Cuplurile trec printr-o perioadă înfloritoare, în sensul că nu mai sunt dispute de orgolii, ci lucrurile se fac de comun acord.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Rezolutiile fiecarei zodii pentru 2018 - Ce trebuie sa faci ca sa-ti schimbi viata radical

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies