Horoscop saptamanal Minerva 10 – 16 decembrie 2017: O zodie isi schimba viata din 11 decembrie

Horoscop saptamanal Minerva 10 – 16 decembrie 2017: O zodie isi schimba viata din 11 decembrie
Horoscop saptamanal Minerva 10 – 16 decembrie 2017: O zodie isi schimba viata din 11 decembrie

Minerva prezinta previziunile astrologice complete pentru saptamana 10 - 16 decembrie 2017.

GEMENI

Nu aş spune că în tema astrală a acestor nativi s-a schimbat ceva în mod radical, putem vorbi de o continuitate a atmosferei de săptămâna trecută, sub rezerva că pentru unii, Luna în descreştere poate crea tulburări care ţin de modul cum ştiu să-şi administreze propria energie, cum ştiu să o dozeze ca să se folosească la maximum de ea.

Pentru a face progrese aşa cum îşi doresc, Gemenii trebuie să acţioneze calculat şi să nu se grăbească să tragă concluzii.

Oricum, circumstanţele vor fi o parte a acestui joc al destinului, dacă vreţi, iar acest obiectiv nu face referire la faptul că duşmanii lor sunt extrem de activi, ci la propriile greşeli care rezultă din faptul că au informaţii disparate sau nu suficient verificate şi atunci se întorc împotriva lor.

Deci, le este recomandat să acţioneze cu calm şi cu încredere.

Afectiv şi relaţional pe ici, pe acolo se iscă unele furtuni în paradis.

Când vine vorba despre relaţii personale, sunt posibile situaţii ambigue, când este puţin probabil că se vor extazia de plăcere sau vor asuda încercând să găsească soluţii. Nu. Va fi suficient să ştie ce vor şi să îşi arate poziţia clar fără ocolişuri.

În general săptămâna este o perioadă favorabilă, care le va permite nativilor să realizeze o creştere semnificativă. Există oportunitatea de a-şi găsi un nou loc de muncă sau pentru formarea unui parteneriat de afaceri, dar aş spune că din acest punct de vedere, am anumite reţineri, deoarece influxurile combinate ale lui Marte şi ale lui Jupiter se pot dovedi uneori distructive, ceea ce sugerează unele dificultăţi.

Citeste continuarea pe TeoTrandafir.com



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Rezolutiile fiecarei zodii pentru 2018 - Ce trebuie sa faci ca sa-ti schimbi viata radical

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies