Horoscop saptamanal Minerva 13 – 19 mai 2018. Zodia careia i se va schimba viata radical. Va lasa trecutul in urma

Horoscop saptamanal Minerva 13 – 19 mai 2018. Zodia careia i se va schimba viata radical. Va lasa trecutul in urma
Horoscop saptamanal Minerva 13 – 19 mai 2018. Zodia careia i se va schimba viata radical. Va lasa trecutul in urma

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018. Va fi o săptămână interesantă pentru unele semne zodiacale. Află ce îţi rezeră astrele.

 

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Berbec

 

Atât Saturn, cât şi Pluto, care revin în Casa carierei în zilele, săptămânile şi lunile următoare, te vor face să te gândeşti profund la situaţia actuală şi să te întrebi dacă este timpul pentru o schimbare.

Cu o notă superfluă, Venus în Casa comunicării poate să te susţină în evenimentele sociale la care vei participa şi să-ţi facă fiecare zi veselă şi optimistă. Aşa că este momentul să faci noi conexiuni sau pentru a-ţi face publicitate bunurilor şi serviciilor pe care le oferi.

 

Te-ai întrebat vreodată serios de ce s-a încheiat ultima ta relaţie? A fost de vină o altă persoană sau relaţia s-a consumat prea devreme? Înţelegerea trecutului este cheia pentru a fi fericit în viitor.

Acordă-ţi puţin timp în această săptămână pentru a vorbi despre sentimentele tale într-un jurnal sau pentru a discuta cu cel mai bun prieten despre ce crezi că sunt punctele forte ale unei relaţii. Cu cât înţelegi mai devreme anumite lucruri, cu atât vei fi un partener mai bun pentru altcineva.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Adevarul despre ce s-a intamplat dupa emisiunea in care mama lui Giani Kirita s-a certat cu mama lui Alex! Fostul concurent Exatlon a spus asta despre mama lui

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies