Horoscop! Sfatul zilei de 12 octombrie 2018

Horoscop! Sfatul zilei de 12 octombrie 2018
Horoscop! Sfatul zilei de 12 octombrie 2018

Sfatul zilei de 12 octombrie 2018. Se anunţă o zi extrem de benefică pentru trei zodii ca să lămurească nişte neînţelegeri cu persoana iubită. Citeşte sfatul zilei pentru zodia ta.

BERBEC: A venit momentul pentru o schimbare în viaţa ta, aşa că nu trebuie să ai dubii că vei afla ceva mai bun pentru tine. Ai curajul să renunţi la lucrurile care nu te mai mulţumesc. Numărul norocos al zilei este 9.

TAUR: Nu te mai preocupa de lucrurile care nu merg bine în viaţa ta şi fii mai mult alături de cei dragi.

Lucrurile se duc, însă oamenii care te iubesc sunt mult mai importanţi. Numărul norocos al zilei este 5.

GEMENI: Ai curajul să ieşi din zona ta de confort şi să faci nişte lucruri inedite. Experienţele noi te vor face să te cunoşti mai bine şi să îţi cunoşti şi limitele. Numărul norocos al zilei este 3.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop Neti Sandu pentru 12 octombrie 2018. Zodia care trebuie să acorde mai multă atenţie sănătăţii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies