Horoscop TAROT săptămâna 1-7 aprilie 2019. Mesajele CĂRŢILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Horoscop TAROT săptămâna 1-7 aprilie 2019. Mesajele CĂRŢILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii
Horoscop TAROT săptămâna 1-7 aprilie 2019. Mesajele CĂRŢILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Horoscop TAROT. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea.

Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.


Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi.
Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Citeste si: 7 femei din 10 suferă de aceste simptome. Primele semne care apar în toate tipurile de cancer! Mare atenţie la ele

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Iata care este mesajul saptamanii 1-7 aprilie 2019 extras pentru fiecare zodie prin cartile de tarot:


Horoscop TAROT. BERBEC

7 de spade

Aceasta carte poate indica faptul ca o persoana nu are un comportament etic. Sau poate insemna ca te bagi in viata cuiva, fara sa fie locul tau acolo. Sau poate simti ca cineva te spioneaza. Daca esti tentat sa sapi in viata cuiva (cu exceptia situatiei in care acel cineva este copilul tau minor), rezista impulsului.

Toata lumea are nevoie de intimitate. Daca esti implicat intr-o competitie, de orice fel, fii atent sa nu triseze cineva. E valabil de la un banal joc de carti, pana la o inscenare la birou.
Concluzia este ca trebuie sa fii cu ochii in patru, sa-ti pazesti spatele. Dar, pe de alta parte, sa te asiguri si ca tu insuti joci corect.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

7 femei din 10 suferă de aceste simptome. Primele semne care apar în toate tipurile de cancer! Mare atenţie la ele

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies