Horoscop TAROT săptămâna 15-21 aprilie 2019. Mesajele CĂRŢILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Horoscop TAROT săptămâna 15-21 aprilie 2019. Mesajele CĂRŢILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii
Horoscop TAROT săptămâna 15-21 aprilie 2019. Mesajele CĂRŢILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Horoscop TAROT. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora.

In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata care este mesajul saptamanii 15-21 aprilie 2019 extras pentru fiecare zodie prin cartile de tarot:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Doi tineri şi-au omorât bebeluşul de nouă săptămâni, pentru că nu mai aveau timp să facă sex


Horoscop TAROT. BERBEC

Roata norocului
Aceasta carte iti transmite mesajul ca lucrurile se vor schimba. Cartea este de bun augur, chiar daca schimbarea poate fi dificila si chiar traumatica. Este vremea schimbarii orientarii spre spiritualitate si karma. Schimbarile fac parte din ciclicitatea vietii.

Roata norocului iti reaminteste ca totul va trece, nimic nu ramane definitiv, chiar daca e de bine, chiar daca e de rau. Atunci cand esti pe acoperisul lumii, fii cu picioarele pe pamant si tine cont ca, la un moment dat, situatia poate deveni altfel.

Traieste in prezent, concentreaza-te le lucrurile cu care esti binecuvantat, realizeaza ca nu poti controla ceea ce ti se intampla in viata. Dar nici acest lucru nu e ceva rau. Mergi cu valul si gandeste pozitiv.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

O femeie a făcut sex cu iubitul ei, la două ore după ce a născut. Ce a urmat

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies