Horoscop Taurului 2023 aprilie 2023 - Horoscopul lunii viitoare pentru Taur

Horoscop Taurului 2023 aprilie 2023
Horoscop Taurului 2023 aprilie 2023

Taurul este o zodie feminină guvernată de Venus. Persoanele născute sub acest semn sunt pasionale din fire și le place frumusețea.

Taurul este o zodie feminină guvernată de Venus. Persoanele născute sub acest semn sunt pasionale din fire și le place frumusețea. Sunt interesați să învețe muzică. Își fac prieteni cu ușurință. Acești nativi se străduiesc din greu să câștige bunăvoința prietenilor lor. De asemenea, urmărirea unui nou nivel de afaceri le vine ușor. Horoscopul lunar 2023 prezice că această lună va fi moderată pentru nativii Taur, deoarece Jupiter este plasat în casa a douăsprezecea din semnul lunii și cu alte planete- Mercur, Soare și Rahu.

Saturn se află în casa a zecea și Ketu în casa a șasea pentru acești nativi. Din cauza pozițiilor planetare de mai sus, acești nativi se vor confrunta cu unele obstacole în ceea ce privește cariera lor, obținerea de mai mulți bani etc.
Dezvoltarea în carieră este posibilă pentru acești nativi, dar aceasta va fi obținută doar cu multă muncă și eforturi. A doua jumătate a lunii, după data de 15, nu va fi pozitivă pentru acești nativi, deoarece pot fi puși pe seama lipsei de confort și a problemelor de sănătate.

Horoscopul lunar 2023 prezice că cheltuielile ar putea fi în creștere, deoarece patru planete- Jupiter, Rahu, Soarele și Mercur vor ocupa casa a douăsprezecea din semnul Lunii începând cu a doua jumătate a lunii. Acest lucru va crește cheltuielile în scopuri nedorite. Acești nativi pot avea tulburări de somn în această lună după data de 15, deoarece Jupiter, Rahu, Soarele și Mercur sunt plasate în casa a douăsprezecea.
Pe de altă parte, în timpul acestei luni, acești nativi se pot implica mai mult în activități spirituale și vor călători mai mult pentru același lucru în această lună. Citește horoscopul lunii aprilie în detaliu pentru a afla cum va fi luna aprilie pentru viața ta și cum vei culege roadele în domeniile familiei, carierei, sănătății, dragostei etc.

Horoscop Taurului 2023 aprilie 2023
Horoscop Taurului 2023 aprilie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Carieră
Horoscop Taurului 2023 aprilie 2023
Horoscop Taurului 2023 aprilie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul lunar 2023 prezice că Saturn este plasat în casa a zecea a nativilor din Taur, iar această casă este destinată carierei.

Saturn este o planetă provocatoare, așa că nativii aparținând acestei zodii vor trebui să depună mai multe eforturi grele și anevoioase, și numai atunci se vor obține rezultate bune. Pentru unii nativi ar putea exista o schimbare de loc în ceea ce privește cariera.
Din a doua jumătate a lunii, adică după data de 15, Jupiter împreună cu Rahu, Soarele și Mercur ocupă casa a douăsprezecea din semnul Lunii și din această cauză nativii se pot confrunta cu întârzieri în obținerea de beneficii sub formă de promovare pentru munca lor asiduă.
Unii nativi se pot confrunta, de asemenea, cu transferuri nedorite la locul de muncă.
Ar putea exista o întârziere cu care acești nativi se vor confrunta din cauza poziționării nefavorabile a lui Marte în casa a doua, ca stăpân al casei a șaptea, în această lună. Aici, a șaptea casă este destinată afacerilor.

 

Finanțe

Horoscopul lunar 2023 prezice că nativii din Taur pot găsi această lună puțin dificilă, deoarece după data de 15 a acestei luni, cheltuielile pot fi în creștere datorită prezenței combinate a Soarelui cu Rahu în casa

a XII-a, iar Jupiter tranzitează de asemenea această lună pe 22 aprilie 2023. De asemenea, Mercur, ca stăpân al celei de-a doua case, va fi plasat în casa a douăsprezecea în această lună.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Prezența combinată a lui Jupiter, Rahu, Soare și Mercur în casa a douăsprezecea poate da acestor nativi întârzieri în obținerea beneficiilor și ar putea exista mai multe fluctuații în ceea ce privește norocul bănesc.

Cheltuielile de sănătate vor fi în creștere și va exista o posibilitate moderată pentru acești nativi de a economisi bani. Saturn în casa a zecea va oferi sprijin și îi va îndruma pe acești nativi să câștige bani mai buni.

Cei care se ocupă de afaceri ar putea să nu obțină profituri mari și va exista o concurență acerbă cu concurenții. De asemenea, nativii care se ocupă de afaceri s-ar putea confrunta cu pierderi din cauza planificării insuficiente și a lipsei de sprijin din partea partenerilor.
Sănătate
Horoscopul lunar 2023 prezice că nativii Taur vor avea o sănătate moderată până pe data de 15 a acestei luni. Deși acești nativi nu se vor confrunta cu probleme majore de sănătate datorită prezenței lui Jupiter în casa a unsprezecea, prezența lui Rahu în casa a douăsprezecea vă poate da dureri de cap și sentimente de nesiguranță.
Saturn în casa a zecea vă poate face să vă pierdeți confortul din cauza stresului. Pentru aceasta va fi mai bine pentru dvs. să faceți meditație/yoga pentru a vă menține în formă. Din cauza prezenței lui Saturn în casa a patra s-ar putea să vă confruntați cu dureri la picioare și probleme legate de digestie. Dar aspectul lui Jupiter după 22 aprilie 2023 ar putea ghida acești nativi să își păstreze o sănătate mai bună, deoarece Jupiter este în tranzit în Berbec.

Horoscop Taurului 2023 aprilie 2023
Horoscop Taurului 2023 aprilie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Dragoste/Căsătorie/Relații personale

Horoscopul lunar 2023 spune că nativii din Taur care sunt implicați în dragoste se pot bucura de o perioadă favorabilă în a doua jumătate a lunii, până pe data de 15. După data de 15 a acestei luni, ar putea exista unele probleme minore în viața amoroasă a nativilor Taur.
De asemenea, nativii care așteaptă să se căsătorească pot face acest lucru înainte de data de cincisprezece a acestei luni. Cei care sunt deja căsătoriți se vor bucura de o perioadă pozitivă în prima jumătate a acestei luni. Acest lucru se poate datora faptului că în această lună există o prezență combinată a lui Jupiter cu Rahu, Soare și Mercur.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Familie și prieteni

Horoscopul lunar 2023 prezice că nativii Taur s-ar putea confrunta cu unele constrângeri în familie din cauza prezenței combinate a lui Jupiter, Rahu, Soare, Mercur în casa a douăsprezecea. Din cauza poziției de mai sus a planetelor, confuzia va prevala asupra disputelor în familie.
Vor fi necesare multe ajustări în familie între membrii familiei pentru a fi martori la fericire și unitate. În loc să vă uitați la probleme, trebuie să vă concentrați pe rezolvarea lor. Prezența lui Venus în prima casă în prima jumătate a acestei luni va adăuga rezultate bune și o mai bună armonie în viața de familie.

Citește și: Horoscop Berbecului aprilie 2023- Horoscopul lunii viitoare pentru Berbec

Citește și: Zodiac 29 martie 2023. Află ce zodie va fi implicată într-un conflict!



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies