Horoscop TOAMNA 2018. Evenimente majore din septembrie. Casatorie pentru o zodie

Horoscop TOAMNA 2018. Evenimente majore din septembrie. Casatorie pentru o zodie
Horoscop TOAMNA 2018. Evenimente majore din septembrie. Casatorie pentru o zodie

Toamna aduce numeroase schimbări în horoscop, unele zodii fiind în situaţia de a lua decizii radicale asupra vieţii personale. Se lasă cu căsătorie pentru o zodie de Pământ.

 

HOROSCOP TOAMNĂ 2018 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

În timpul toamnei din 2018, atenţia ta va fi îndreptată în mare parte asupra familiei, conform horoscopului. Indiferent de problemele apărute, îţi vei trage energie din cei apropiaţi.

 

Mai mult decât atăt, Mercur e în zodia Scorpion şi va avea o influenţă pozitivă asupra capacităţii tale de asimilare a informaţiilror. Cât timp eşti concentrar, niciun obstacol nu pare de neînvins. Vei fi mereu curios. Nu te va deranja să discuţi despre unele subiecte considerate tabu.

 

La sfârşitul anului, Berbecii se vor concentra îndeosebi asupra educaţiei.

Vei simţi responsabilităţile în această perioadă şi va ieşi la suprafaţă aspectul tău moral.

 

Acesta îţi va afecta performanţa la locul de muncă, dar şi viaţa privată. Îţi vei stabili priorităţile şi vei afla ce e cu adevărat important pentru time, lucru care te va ajuta să începi anul nou cu mintea limpede şi un obstacol bine stabilit.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Vezi ce zice Iulia Albu despre Andreea Marin dupa ce "zana" a fost surprinsa cu patrunjel intre dinti. "Purta leustean"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies