Horoscop: Top 3 zodii care scapă de ghinion în 2019

Horoscop: Top 3 zodii care scapă de ghinion în 2019
Horoscop: Top 3 zodii care scapă de ghinion în 2019

Aceşti nativi nu au avut parte de prea multe realizări, iar în general, lucrurile bune s-au întâmplat în jurul lor, dar nu pentru ei. Din acest motiv, ghinionul pare să se fi ţinut scai de ei în acest an, dar lucrurile se vor schimba drastic. În 2019, aceste trei zodii au şansa să se dezvolte în toate domeniile, să câştige bonusuri financiare majore, ori să-şi întâlnească în final iubirea vieţii lor.

Peşti

Peştii şi-au dedicat o bună parte din timp ajutându-i mai mult pe cei din jur, decât pe propria persoană.

Din acest motiv, se simt neîmpliniţi, ghinionişti, pentru că nimic din ce şi-au dorit nu a devenit relaitate, dar asta doar pentru că nu au acordat mai multă încredere şi nu au muncit mai mult pentru idealurile lor.

2019 în schimb va fi un an bun pentru aceşti nativi.

Vor avea în final mai mult timp pentru ei, mai multe ocazii de a se dezvolta pe plan personal şi mai multe oportunităţi de a avansa în carieră.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Iată care sunt bolile karmice ale fiecărei ZODII. Care e suferinţa ce ţi-a marcat existenţa

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies