Horoscop: Top 3 zodii care scapă de ghinion în 2019

Horoscop: Top 3 zodii care scapă de ghinion în 2019
Horoscop: Top 3 zodii care scapă de ghinion în 2019

Aceşti nativi nu au avut parte de prea multe realizări, iar în general, lucrurile bune s-au întâmplat în jurul lor, dar nu pentru ei. Din acest motiv, ghinionul pare să se fi ţinut scai de ei în acest an, dar lucrurile se vor schimba drastic. În 2019, aceste trei zodii au şansa să se dezvolte în toate domeniile, să câştige bonusuri financiare majore, ori să-şi întâlnească în final iubirea vieţii lor.

Săgetător

Săgetătorii sunt genul de eprsoane pzitive, bune, altruiste, care îşi doresc să ofere tot ce au nevoie cei din jur, însă îşi neglijează propriile dorinţe şi ajunge să fie trist şi posomorât.

Ghinionul îi poartă astfel, atunci când privesc întreaga lume cu pozitivitate, dar se uită în oglindă şi văd doar suferinţă.

În 2019 însă, doar lucruri bune îi vor surprinde pe aceşti nativi. Iubire, noroc, bani, fericire, toate vor veni ca un amalgam de dorinţe împlinite peste Săgetători, air ei nici măcar nu se vor aştepta.

sursa: telegraph.md



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Iată care sunt bolile karmice ale fiecărei ZODII. Care e suferinţa ce ţi-a marcat existenţa

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies