Horoscop URANIA 1 AUGUST: Cum iti merge azi, asa iti va merge toata luna! Apar accidente si neintelegeri!

Horoscop URANIA 1 AUGUST: Cum iti merge azi, asa iti va merge toata luna! Apar accidente si neintelegeri!
Horoscop URANIA 1 AUGUST: Cum iti merge azi, asa iti va merge toata luna! Apar accidente si neintelegeri!

Configuratia astrala de azi poate predispune la tensiuni sau nerabdare si este posibil sa provoace o serie de dificultati.

Berbec (21 martie- 20 aprilie)

Banii si bunurile comune cu altii sunt tema principala a acestei zile. Traversam o perioada in care ti se deschid noi variante de castig prin intermediul altora, dar fii foarte prudent. Ce favoruri ti se ofera acum, va trebui sa le dai inapoi undeva, candva, cu varf si indesat. Foloseste totul cu masura. Daca ai datorii neachitate, ingrijeste-te de ele.

De evitat investitiile, imprumuturile si asocierile in afaceri!

Taur (21 aprilie- 21 mai)

Relatiile parteneriale iti dau batai de cap inca din prima zi a saptamanii. Bine ar fi sa verifici parteneriatele si colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici. Desprinde-te de cele vechi si pregateste-te pentru altele noi. Esti prea implicat in orice altceva, insa mai putin in viata de familie.

De retinut ca tot acasa te vei intoarce dupa ce se va sfarsi iuresul din sectorul partenerial.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 31 iulie - 06 august 2017: Se destrama relatii si se pierd iubiri de o viata!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies