Horoscop Urania 13-19 ianuarie 2018. Venus intra in Varsator si aduce multe contradictii conjugale

Horoscop Urania 13-19 ianuarie 2018. Venus intra in Varsator si aduce multe contradictii conjugale
Horoscop Urania 13-19 ianuarie 2018. Venus intra in Varsator si aduce multe contradictii conjugale

Celebrul astrolog Urania a prezentat horoscopul pentru saptamana 13-19 ianuarie 2018. Luna Noua intra in Capricorn, iar Venus intra in zodia Varsatorului.

Berbec

 

Între 13 şi 14 ianuarie seara, bună comunicare cu persoanele şi instituţiile din străinătate, posibilitatea de a face scurte deplasări dincolo de graniţele ţării în care se află. Berbecii se pot ataşa de idei noi, revoluţionare, curajoase, pot îmbrăţişa cu generozitate cauza altor persoane pe care vor încerca să le ajute sau să le susţină într-o cauză nobilă de interes general, cultural, moral, religios sau de împărţire a dreptăţii şi restabilire a adevărului.

Între 14 ianuarie, după ora 21:43′, şi 17 septembrie dimineaţa, numeroase provocări profesionale sau de imagine care îl vor obliga pe câte un nativ să se concentreze pe probleme esenţiale ale existenţei lui. Se conturează destule dificultăţi şi obstacole care vor fi cu atât mai profunde sau mai numeroase cu cât nativul vizat va fi mai înaintat în vârstă sau va deţine un loc important în societate şi în profesie.
Posibil nou început sau schimbare importantă care valorează cât un început în activitatea desfăşurată generat de Luna Nouă în Capricorn din zorii zilei de 17 ianuarie. Între 17 ianuarie, după ora 10:32′, şi 19 ianuarie seara, surprize de la prieteni său care gravitează în jurul unui cerc de cunoscuţi căruia îi aparţine Berbecul. Unele dintre ele pot fi plăcute. Pe 18 ianuarie, Venus va intra în zodia Vărsătorului şi va aduce un aer binefăcător de bună înţelegere, de noroc de la prieteni sau de drumuri deschise, în chip nebănuit, în vederea realizării unui proiect personal care are nevoie de susţinere.
De la sfârşitul zilei de 19 ianuarie, Luna va începe să tranziteze casa a XII-a a cerului lor de naştere şi le va induce mai mult calm, o temperare generală a reacţiilor organice sau psihice şi o disponibilitate spre meditaţie. Transformările induse de prezenţa planetei Uranus în casa I a personalităţii lor vor continua, la intensităţi diferite, în funcţie de vârsta şi harta naşterii fiecărui Berbec dar nota momentului, va fi de încercări prin care aceştia trebuie să treacă.

Horoscop 2018 Cristina Demetrescu- O zodie îşi schimba viata, alta pierde toţi banii

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop 2018 Mariana Cojocaru: O zodie sufera peste puterile sale. Incepe un an unic din punct de vedere astral

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies