Horoscop Urania 13-19 ianuarie 2018. Venus intra in Varsator si aduce multe contradictii conjugale

Horoscop Urania 13-19 ianuarie 2018. Venus intra in Varsator si aduce multe contradictii conjugale
Horoscop Urania 13-19 ianuarie 2018. Venus intra in Varsator si aduce multe contradictii conjugale

Celebrul astrolog Urania a prezentat horoscopul pentru saptamana 13-19 ianuarie 2018. Luna Noua intra in Capricorn, iar Venus intra in zodia Varsatorului.

Rac

 

Între 13 şi 14 ianuarie seara, Racii se vor concentra pe chestiunile legale, oficiale sau publice legate de locul lor de muncă şi de statutul lor salarial. Unii se pot adresa forurilor superioare pentru a cere lămuriri, a formula contestaţii sau a-şi apăra drepturile lezate. Discrete sau trecătoare tulburări ale fiziologiei aparatului locomotor, al circulaţiei arteriale sau ale sistemului nervos care controlează mişcările şi activitatea picioarelor şi a braţelor. Între 14 ianuarie, după ora 21:43′, şi 17 septembrie dimineaţa, casa relaţiilor parteneriale este patronată de 6 planete. Acestea, împreună cu Luna Neagră, vor exercita influenţe apăsătoare, blocante sau dificil de rezolvat în plan partenerial, contractual, procesual ori conjugal. Nota generală este de răceală a relaţiilor, de ostilitate, de înstrăinare sau de indiferenţă ori chiar, de lipsă de milă, înţelegere sau măsură. Perioadă complexă dar nefavorabilă pentru evoluţia unor conflicte, certuri, interviuri, anchete, depoziţii, mărturii, explicaţii sau gesturi de apărare.

Posibil accent special, moment semnificativ pe 17 ianuarie, determinat de Luna Nouă în Capricorn care indică o schimbare a registrului în care se vor desfăşura aceste relaţii. Între 17 ianuarie, după ora 10:32′, şi 19 ianuarie seara, proiecte sau idei ori soluţii de viaţă personală care, în contextul unei susţineri financiare care, din 18 ianuarie, când Venus va intra în zodia Vărsătorului, vor fi posibile sau mai lesne de pus concretizat. De la sfârşitul zilei de 19 ianuarie, Racii vor începe să trăiască mai intens lumea gândurilor şi a reprezentărilor superiore, resimţind frecvent sau mai profund decât în alte dăţi nevoia de a-şi găsi calmul şi echilibrul interior ori satisfacţia interioară prin rugăciune, viaţă spirituală, cultivarea activităţilor artistice, preocupări menite să le mobileze mentalul. Se menţine tendinţa de a spori sentimentele negative, de a se confunda în universul de supărări şi amărăciuni sufleteşti.

Citeste continuarea aici 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Horoscop 2018 Mariana Cojocaru: O zodie sufera peste puterile sale. Incepe un an unic din punct de vedere astral

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies