HOROSCOP URANIA 14-20 APRILIE 2018: Luna nouă în Berbec, Saturn retrograd, se anunţă o săptămână grea

HOROSCOP URANIA 14-20 APRILIE 2018: Luna nouă în Berbec, Saturn retrograd, se anunţă o săptămână grea
HOROSCOP URANIA 14-20 APRILIE 2018: Luna nouă în Berbec, Saturn retrograd, se anunţă o săptămână grea

Previziuni astrologice pentru perioada 14 – 20 aprilie 2018. Luna Nouă în Berbec, Soarele va intra în zodia Taurului.

Berbec

 

În primele ore ale zilei de 14 aprilie, preocupări, enervări de moment, reacţii impulsive. Între 14 aprilie, după ora 06:26′, şi dimineaţa zilei de 16 aprilie, comportamentul Berbecilor poate fi marcat de agitaţie şi nervozitate. Pe 16 aprilie, (ora 05:47′), Luna Nouă în Berbec poate patrona sau genera un eveniment semnificativ în plan personal: o iniţiativă, un gest care marchează începutul unei noi preocupări, o discuţie esenţială care pune premize noi de viaţă.

Între 16 aprilie, după ora 11:51′, şi 18 aprilie, la prânz, satisfacţia sau bucuria de a fi găsit soluţia la o problemă financiară de valoare modestă. Pe 17 aprilie, Kiron va intra în zodia Berbecului şi îi va influenţa în mod special pe cei născuţi între a) 1 aprilie – 18 octombrie 1968; b) 30 ianuarie 1969 – 18 martie 1969 pe sectorul casei I, a personalităţii acestor nativi. Între 18 aprilie, după ora 15:03′, şi după-amiaza zilei de 20 aprilie, dialoguri mai bogate în spor de cunoaştere decât în alte perioade.
Berbecii vor fi vorbăreţi şi curioşi, poate şi pentru că Mercur, revenit, din 16 aprilie la mişcarea directă, va funcţiona mai bine decât în ultimele trei săptămâni. Pe 19 aprilie, Saturn va intra în mişcare aparent retrogradă, introducând, până pe 7 septembrie, blocaje şi întârzieri în sectorul carierei, funcţiei şi succesului. Pe 20 aprilie, (ora 06:13′), Soarele va intra în zodia Taurului, aducând o dorinţă de stabilitate materială tradusă prin disponibilitatea de a munci mai mult, de a face economii.
Totuşi, investiţiile nu sunt indicate în acest răstimp. Din 20 aprilie, după ora 17:27′, interes major pentru casă şi familie. Dor intens resimţit de cei care se află departe de părinţi, de casă, de ţară, din varii motive (muncă sau studii în străinătate, şedere îndelungată ori călătorii în afara graniţelor).

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies