Horoscop Urania 14 - 20 iulie 2018: Patrat mistic pe semnele Fixe si Trigon regal. Se anunta probleme pentru multe zodii

Horoscop Urania 14 - 20 iulie 2018: Patrat mistic pe semnele Fixe si Trigon regal. Se anunta probleme pentru multe zodii
Horoscop Urania 14 - 20 iulie 2018: Patrat mistic pe semnele Fixe si Trigon regal. Se anunta probleme pentru multe zodii

Previziuni Urania pentru perioada 14- 20 iulie 2018. Celebrul astrolog a realizat previziunile pentru săptămâna viitoare.

 

Berbec

 

Între 14 şi 15 iulie seara, plăcerea de a se afirma sau de a fi remarcat. Berbecilor tineri le va fi drag să practice sporturi solicitante, deseori periculoase sau să-şi testeze limitele fizice în activităţi cu grad sporit de risc.

Chef de aventuri şi petreceri „pe cinste". Între 15 iulie, după ora 20:31′, şi 17 iulie, seara, nevoia de a rezolva chestiuni administrative legate de locul de muncă; activitate curentă desfăşurată fără prea mare entuziasm. Ar trebui acordată, în acest răstimp, o atenţie specială alimentaţiei din cauza sensibilităţii sporite a aparatului digestiv sau hepato-biliar. Absenţa poftei de mâncare pe fondul unei stări de suprasolicitare nervoasă. Moment bun pentru post de cruţare şi purificare.
Între 17 iulie, după ora 22:43′, şi zorii zilei de 20 iulie, tendinţă generală spre armonie, echilibru şi împăcare. În relaţiile de familie, în această direcţie, demersurile vor avea efectul scontat dar, în chestiunile majore (contracte, parteneriate, asocieri, procese), rezultatele vor fi modeste. Din 20 iulie, după ora 04:13′, revin în actualitate îngrijorările cu privire la banii sau la bunurile pe care urmează să le primească după ce se vor încheia procedurile legale (administrative, juridice) sau înţelegerile personale.
Tensiuni în familia din care provin provocate de evenimente drastice sau care nu pot fi modificate prin simpla intervenţie a nativului. Blocaje, întârzieri sau amânări pe termen lung a unor chestiuni ce privesc cariera sau funcţia. Relaţiile sentimentale vor fi tumultuoase, precipitate şi, nu întotdeauna, justificate. Unii prieteni pot adopta atitudini ciudate, inexplicabile, pentru moment. Ziua de 20 iulie vine cu o încărcătură astrală specială care se va abate asupra vieţii sociale, activităţii profesionale ori va alimenta un necaz care priveşte o rudă şi care se poate reflecta asupra imaginii lor.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Iti apar cosuri pe spate si brate? Mare atentie, ai putea suferi de aceasta boala

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies