Horoscop Urania 18 - 24 noiembrie 2017. Soarele, in Sagetator, se anunta o saptamana complicata

Horoscop Urania 18 - 24 noiembrie 2017. Soarele, in Sagetator, se anunta o saptamana complicata
Horoscop Urania 18 - 24 noiembrie 2017. Soarele, in Sagetator, se anunta o saptamana complicata

Previziuni pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2017. Urania anunţă ce ne-au rezervat astrele pentru săptămâna viitoare.

Berbec

 

Pe 18 noiembrie, până la ora 20:59', zi încărcată prin mesajele astrale „în cheia” Scorpionului sporite de faza Lunii Noi, care va avea loc în aceiaşi zi, la ora 13:42', în aceiaşi zodie, dându-le unora posibilitatea să „renască din propria cenuşă” şi să apuce pe alt drum ori de a suferi transformări substanţiale atât într-un registru financiar cât, mai ales, în privinţa universului de idei şi percepţii despre valorile fundamentale ale vieţii şi ale morţii.

Mecanismele băneşti sau avantajele materiale se conturează într-un chip diferit decât până acum obligându-i pe nativi să ia în calcul şi alte premize decât au făcut-o până acum. Între seara zilei de 18 noiembrie şi dimineaţa zilei de 21 noiembrie, informaţii şi relaţii cu străinătatea prin intermediul unor persoane sau instituţii.

 

Capacitate de a învăţa, de a se perfecţiona sau de a acumula cunoştinţe într-un domeniu profesional prin stagii şi studii de specialitate.

Între 21 noiembrie, după ora 09:14', şi seara zilei de 23 noiembrie, premize rigide, care nu lasă loc la interpretări subiective obligându-l pe nativ să vegheze la felul în care se desfăşoară viaţa lui publică şi ce decizii ia dacă are funcţii şi responsabilităţi. Pe 22 noiembrie, la ora 05:05', Soarele va intra în zodia Săgetătorului, dând semnificaţilor legate de conştiinţă şi profesie o nouă şansă de evoluţie dar, sporind, totodată, şansele de a face deplasări peste hotare.
Între 23 noiembrie, după ora 22:15', şi 24 noiembrie, posibile surprize de la prieteni ori evoluţie neaşteptată a relaţiilor de prietenie.

 

Opoziţia Uranus/Marte, pe direcţia Berbec/Balanţă a caselor I/VII, ar putea reprezenta substratul astral al unor conflicte între soţi şi asociaţi ori între posibilii colegi dintr-un proiect. Nativii ar trebui să evite iniţiativele spontane, asupra cărora nu au meditat, gesturile hazardate şi afirmaţiile nefondate pe argumente, mai ales în contextul unor litigii sau procese.

 

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Lidia Fecioru, sfat pentru sanatate: Cum te ajuta ceaiul de busuioc

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies