Horoscop Urania 18 - 24 noiembrie 2017. Soarele, in Sagetator, se anunta o saptamana complicata

Horoscop Urania 18 - 24 noiembrie 2017. Soarele, in Sagetator, se anunta o saptamana complicata
Horoscop Urania 18 - 24 noiembrie 2017. Soarele, in Sagetator, se anunta o saptamana complicata

Previziuni pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2017. Urania anunţă ce ne-au rezervat astrele pentru săptămâna viitoare.

Gemeni

 

Pe 18 noiembrie, până la ora 20:59', stare generală organică proastă: nativii s-ar putea simţi obosiţi, tracasaţi, vor lucra fără chef, vor fi nervoşi, irascibili sau vor contacta o răceală (viroză); în afara unui psihic marcat de stări apăsătoare se va menţine riscul de a face o infecţie dentară, genitală sau urinară. La locul de muncă se pot contura situaţii dizarmonice, provocate de nemulţumirile şi conflictele accentuate, pe 18 noiembrie, de faza Lunii Noi în Scorpion.

 

Între seara zilei de 18 noiembrie şi dimineaţa zilei de 21 noiembrie, numeroase premize pentru dialoguri, negocieri menite să pună la punct detaliile unui contract, ale unui parteneriat ori să rezolve un conflict. Nota generală este de discuţii oficiale sau cu miză legală (acte ce urmează a fi legalizate, consfinţite prin aprobări ulterioare), susţinută, din ce în ce mai bine, începând cu 22 noiembrie, când Soarele va intra în zodia Săgetătorului, în acest sector astral.

 

Între 21 noiembrie, după ora 09:14', şi seara zilei de 23 noiembrie, griji şi/sau nemulţumiri provocate de stagnarea unor demersuri ori de piedicile care se ridică în calea unor soluţii de natură materială sau bănească. Între 23 noiembrie, după ora 22:15', şi 24 noiembrie, idei interesante, soluţii originale, capacitate de a gândi repede şi bine. Vor fi avantajate activităţile care presupun rapiditate în reacţii, ingeniozitate, spontaneitate, capacitate de exprimare expresivă, susţinere ideatică, relaţii directe cu publicul (lecţii, cursuri, demonstraţii, conferinţe) sau mediate, prin luări de poziţie, declaraţii, interviuri.

 

Sectorul speranţelor legate de integrarea nativului în anumite grupuri de interes sau de acţiune va funcţiona mai bine, începând cu 23 noiembrie, când Neptun va părăsi retrogradarea, în care s-a aflat multe luni de zile, şi va reveni la mişcarea directă, reluând firul evenimentelor sau şanselor conturate până la, sau în prejma datei, de 24 februarie a.c.

 

Citeste continuarea pe pagina 4 >>>

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Lidia Fecioru, sfat pentru sanatate: Cum te ajuta ceaiul de busuioc

FOTO INCENDIAR! Inna s-a pozat în așternuturi. Cântăreața i-a ÎNNEBUNIT pe fani cu formele ei

Nu te așteptai la asta! Așa arată casa lui Salman Khan și a Iuliei Vântur

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Vâlcea. A murit strivit de un copac

Horoscop Mihai Voropchievici, saptamana 20-26 noiembrie 2017. Doua zodii sunt sub protectie divina

Rebecca îi declară război lui Antoni! “N-ai ce să vorbești cu mine toată viața ta!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce reacții s-au iscat în Casa iubirii

ALERTĂ pe litoral! Pericolul e URIAȘ pentru românii care sunt la mare


Cookies