Horoscop Urania 2018 in iubire: Schimbari mari in relatie pentru zodie, despartire urata pentru alta

Horoscop Urania 2018 in iubire: Schimbari mari in relatie pentru zodie, despartire urata pentru alta
Horoscop Urania 2018 in iubire: Schimbari mari in relatie pentru zodie, despartire urata pentru alta

Urania iti prezinta horoscopul anului 2018 in iubire. Iata ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC

Se prea poate ca 2017 să fi fost destul de plin pe aceste planuri, dar nici anul următor nu se va lăsa mai prejos din acest punct de vedere. Se întrevăd aşadar schimbări mari la acest nivel, dar dacă încerci să le gestionezi cu înţelepciune, nimic nu te va lua prin surprindere. În final, depinde doar de tine să dai dovadă de adaptabilitate şi precauţie.

În a doua jumătate a lui ianuarie, dar şi în februarie, viaţa ta socială pare să urmeze o curbă ascendentă. Aşa se face că perioada aceasta ai putea cunoaşte mulţi oameni noi care-ţi împărtăşesc viziunile şi idealurile. Iată un prilej bun să te foloseşti de abilităţile tale de socializare şi comunicare ieşind şi stabilind relaţii cu cei din vecinătatea ta.

Dacă eşti implicat/ă într-o relaţie de durată, s-ar putea ca al doilea trimestru al anului să fie unul destul de tensionat pentru voi.

Lipsa încrederii ori unele chestiuni de ordin financiar v-ar putea încerca relaţia, dar dacă sunteţi deschişi unul faţă de celălalt, veţi evita orice fel de ruptură. Nu păstraţi secrete care pot afecta cuplul pe care-l formaţi.

În iulie şi prima jumătate a lui august, este posibil să ai parte de monotonie şi plictis în cuplu. În cazul în care nu ai pe cineva, s-ar putea să-ţi cadă cu tronc cineva care nu prea pare decis/ă că ar vrea să înceapă o relaţie cu tine.

Lucrurile pot tărăgăna astfel mult, ceea ce nu-ţi poate crea decât neplăceri. Gândeşte-te ce-ţi doreşti cu adevărat.

În octombrie şi noiembrie, se pot produce schimbări destul de mari pe plan amoros. Cel mai probabil, relaţia ta de cuplu a ajuns la momentul în care trebuie să decideţi dacă o duceţi la nivelul următor sau nu. Poate că n-ar strica dacă aţi impune reguli în ceea ce priveşte uzul bugetului comun şi aţi evita să măturaţi murdăria sub covor.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop: 3 zodii vor fi nefericite de Craciun. Care sunt acestea

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies