HOROSCOP URANIA 26 MAI - 1 IUNIE: Zodiile cu mare ghinion. Mercur in Gemeni, iar Luna Plina in Sagetator

HOROSCOP URANIA 26 MAI - 1 IUNIE: Zodiile cu mare ghinion. Mercur in Gemeni, iar Luna Plina in Sagetator
HOROSCOP URANIA 26 MAI - 1 IUNIE: Zodiile cu mare ghinion. Mercur in Gemeni, iar Luna Plina in Sagetator

Previziuni astrologice pentru perioada 26 mai – 1 iunie 2018. Luna Plină în Săgetător. Mercur va intra în zodia Gemenilor, cum este afectată fiecare zodie

 

Berbec

 

În prima parte a zilei de 26 mai, Berbecii vor identifica nevoia imperioasă de a rămâne calmi în faţa provocărilor, de a nu ceda ispitei de a intra in dispute, de a se feri de atitudinile radicale şi tăioase în orice fel de dialog, negociere, întâlnire şi de a face un real efort de cooperare.

Între 26 mai, după ora 16:40′, şi începutul zilei de 29 mai, nativii vor avea tot timpul senzaţia că cineva le pregăteşte o păcăleală în plan financiar: vor deveni suspicioşi şi preocupaţi să-şi securizeze banii sau bunurile. Între 29 iunie, după ora 1:29′, şi 31 mai, la prânz, preocupări legate de statutul oficial al unor proiecte sau de punerea lor în aplicare cât mai rapidă. Lucrurile s-ar putea precipita în preajma zilei de 29 mai, când va avea loc Luna Plină în Săgetător, şi când este posibil ca Berbecii să primească veşti din ţară sau străinătate (depinde natura proiectului de viaţă
vizat) de la instituţii cu privire la stadiul aprobărilor sau acceptării lor în forme de învăţământ (studiu), de muncă şi activitate care să le permită să-şi dezvolte calităţile profesionale. Posibilă deplasare de scurtă durată. Aceste veşti le pot însă transmite condiţii care complică situaţia prin pretenţiile şi exigenţele pe care le impun. Pe 30 mai, Mercur va intra în zodia Gemenilor şi va colora casa schimburilor de informaţii, a călătoriilor şi a relaţiilor cu fraţii cu mult dinamism şi energie.
Noutăţile vor răsări la tot pasul. Între 31 mai, după ora 12:27′, şi 1 iunie, funcţia, responsabilităţile publice, chestiunile legate de carieră şi/sau imagine publică li se vor părea nativilor o povară, ele fiind o permanentă sursă de îngrijorare, nemulţumire şi stres. Zi bună pentru relaţiile cu prietenii prin felul în care pot decurge consultările. Tot în preajma acestei zile, intuiţii şi presimţiri corecte ori protecţie în faţa unor pericole.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop de weekend, cu astrologul Camelia Patrascanu. O zodie va avea discutii aprinse cu partenerul de viata

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies