HOROSCOP URANIA 26 MAI - 1 IUNIE: Zodiile cu mare ghinion. Mercur in Gemeni, iar Luna Plina in Sagetator

HOROSCOP URANIA 26 MAI - 1 IUNIE: Zodiile cu mare ghinion. Mercur in Gemeni, iar Luna Plina in Sagetator
HOROSCOP URANIA 26 MAI - 1 IUNIE: Zodiile cu mare ghinion. Mercur in Gemeni, iar Luna Plina in Sagetator

Gemeni

 

În prima parte a zilei de 26 mai, predispoziţie spre relaxare, detaşare de factorii de stres, obligaţii curente presante, termene fix de predare sau constrângeri. Nevoia libertăţii de mişcare, preocupări facile, interes pentru divertismentul lejer. Între 26 mai, după ora 16:40′, şi începutul zilei de 29 mai, se vor contura îngrijorări sau nemulţumiri provocate de schimbările unui context de muncă cu sau fără implicaţii salariale.

A nu se formula revendicări. În planul sănătăţii se pot declanşa răceli, viroze, infecţii urinare, genitale sau la nivelul sinusurilor. A nu se face intervenţii cu scop terapeutic, pentru analize ori chiar cu scop cosmetic care presupun tăieturi, incizii adânci, injecţii, extracţii, aspiraţii etc. Între 29 iunie, după ora 1:29′, şi 31 mai, la prânz, Gemenii vor fi obligaţi să facă faţă exigenţelor unor ipostaze oficiale sau cu o pronunţată componentă juridică şi legală (întâlniri cu avocaţi, consultări cu mediatori, alcătuire de dosare, strângere a actelor şi dovezilor, depunerea unei mărturii într-un proces, participarea la o anchetă).
Aspectul nu este nefast ci doar sâcâitor, solicitant şi îi va expune pe nativi în faţa lumii sau a opiniei publice. Aceste ipostaze se pot contura cu mai multă vigoare în preajma zilei de 29 mai, când va avea loc Luna Plină în Săgetător, eveniment astrologic care se va reflecta şi asupra casei I a personalităţii. Pe 30 mai, Mercur va intra în zodia Gemenilor şi le va da nativilor o foarte bună capacitate de exprimare, multă spontaneitate, fantezie, capacitate de a se descurca, de a găsi rapid soluţii.
Gemenii vor arăta bine, vor fi vioi, simpatici şi veseli pentru următoarele două săptămâni. Între 31 mai, după ora 12:27′, şi 1 iunie, griji materiale sau mici neconcordanţe, amânări sau întârzieri în privinţa acordării sau intrării în posesia unor bani, bunuri materiale sau servicii. 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Horoscop de weekend, cu astrologul Camelia Patrascanu. O zodie va avea discutii aprinse cu partenerul de viata

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies