Horoscop Urania 4 - 10 noiembrie 2017. Cumpene in casa banilor, emotii in casa dragostei

Horoscop Urania 4 - 10 noiembrie 2017. Cumpene in casa banilor, emotii in casa dragostei
Horoscop Urania 4 - 10 noiembrie 2017. Cumpene in casa banilor, emotii in casa dragostei

Previziuni Urania pentru perioada 4 – 10 noiembrie 2017. Luna Plină în Taur. Mercur va intra în zodia Săgetătorului. Venus va intra în zodia Scorpionului.

Berbec

 

Între 4 şi 5 noiembrie dimineaţa, dorinţă accentuată de stabilitate materială, accentuată de faza de Lună Plină în Taur care va avea loc în ziua de 4 noiembrie, la ora 7:22′, şi care le va stârni spaime legate de viitorul lor material şi de felul în care s-ar putea rezolva o chestiune bănească sau patrimonială, complicată şi plină de riscuri sau nereguli.

Între 5 noiembrie, după ora 12:26′, şi 7 noiembrie dimineaţa, Berbecii îşi vor regăsi plăcerea de a vorbi şi de a comunica. Context bun pentru a face o scurtă deplasare, pentru a stabili noi contacte umane dar şi risc de superficialitate sau de grabă responsabilă de greşelile posibile. În seara zilei de 5 noiembrie, la ora 21:19′, Mercur va intra în zodia Săgetătorului care va favoriza legăturile cu străinătatea, schimbările de opinie pe fondul accesului la informaţii speciale (dialog cu specialişti, studiu individual, documentare, experienţă personală).
Între 7 noiembrie, după ora 12:45′, şi 9 noiembrie, la prânz, tensiuni în familie, între rude şi soţ/soţie. Pe 7 noiembrie, la ora 13:39′, Venus va intra în zodia Scorpionului, marcând casa a VIII-a, a avantajelor materiale. Nota generală va fi de complicaţii şi capcane pe care Berbecii vor avea tendinţa să şi le asume din dorinţa de a se vedea cât mai repede în posesia bunurilor în discuţie, fără să mai ţină cont de riscurile ce pot decurge.
Pe 9 noiembrie, Luna Neagră va intra în Capricorn, urmând să-şi pună amprenta astrală pe casa a X-a a ascensiunii sociale şi profesionale. Între 9 noiembrie, după ora 14:30′, şi 10 noiembrie, Luna le va accentua bărbaţilor dorinţa de a cuceri, de a impresiona, de a „fura inimi” iar femeilor, orgoliul. Ziua de 10 noiembrie va înlesni apropierile umane insolite care vor atrage, ulterior, complicaţii şi necazuri. Întreaga săptămână va sta sub semnul schimbărilor de opinie, de scop în viaţă sau a renunţării la ataşamentele culturale, religioase, politice, morale.

 

Taur

 

Între 4 şi 5 noiembrie dimineaţa, Luna va tranzita segmentul zodiacal al nativilor şi se va afla, în dimineaţa zilei de 4 noiembrie, la ora 7:22′, în postura de Lună Plină în Taur, închizând circuitul inaugurat cu un an în urmă şi deschizând un circuit astral nou, patronat de Lună, până în toamna anului 2018, introducând premize noi de viaţă, activitate şi simţire.

Între 5 noiembrie, după ora 12:26′, şi 7 noiembrie dimineaţa, discuţii, tatonări cu privire la o chestiune bănească pe care nativii ar dori să o modifice într-o direcţie confortabilă. În seara zilei de 5 noiembrie, la ora 21:19′, Mercur va intra în zodia Săgetătorului, marcând casa a VIII-a a câştigurilor obţinute prin relaţia cu alte persoane şi instituţii, ceea ce le va permite negocieri şi tranzacţii interesante dar pe sume mici sau modeste.
Între 7 noiembrie, după ora 12:45′, şi 9 noiembrie, la prânz, mai puţină exuberanţă şi mai puţin chef de a conversa; atenţia nativilor se va îndrepta spre acumularea de cunoştinţe, prin învăţare şi studiu individual, ori spre aprofundarea domeniului în care îşi exercită meseria. Drumuri făcute fără chef, scurte deplasări de care „nu le arde” dar pe care trebuie să le onoreze din obligaţie. Pe 7 noiembrie, la ora 13:39′, Venus, Guvernatorul zodiei Taurului, va intra în zodia Scorpionului, complicând tranzitul, şi aşa dificil, al acestui moment ce caracterizează casa a VII-a a relaţiilor parteneriale.
Se pot acutiza conflictele, colorate cu dorinţa de revanşă, răfuială sau chiar de răzbunare a unor rivali şi duşmani. Pe acest fond de ostilitate nu pot fi realizate înţelegeri şi nu se pot consolida parteneriate ori semna contracte. Pe 9 noiembrie, Luna Neagră va intra în Capricorn, în casa convingerilor superioare şi a conştiinţei. Între 9 noiembrie, după ora 14:30′, şi 10 noiembrie, contradicţii familiale: Taurii se pot lovi de rezistenţa unor rude în privinţa soluţiilor ce privesc un patrimoniu sau un interes comun.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

3 zodii cu succes colosal in noiembrie. Le-a pus Dumnezeu mana in cap

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies