HOROSCOP URANIA 6-12 aprilie 2019. Jupiter retrograd aduce patru luni grele, cu despărţiri şi cumpene financiare

HOROSCOP URANIA 6-12 aprilie 2019. Jupiter retrograd aduce patru luni grele, cu despărţiri şi cumpene financiare
HOROSCOP URANIA 6-12 aprilie 2019. Jupiter retrograd aduce patru luni grele, cu despărţiri şi cumpene financiare

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 6-12 aprilie 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

În prima parte a zilei de 6 aprilie, Berbecii continuă să aibă energie și determinare, să se simtă bine, să fie într-o bună formă fizică, concentrându-se pe problemele curente cu destul entuziasm.

Între 6 aprilie, după ora 15.07, și noaptea de 8 aprilie, nevoia de stabilitate materială poate fi (mai) acut resimțită. Unele secvențe îi pot determina să facă economie sau să găsească noi căi de a obține venituri. Între 8 aprilie, după ora 23.15, și dimineața zilei de 11 aprilie, capacitate de a vorbi expresiv și convingător ori de a susține luări de cuvânt într-un context public care să fie apreciate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: HOROSCOP Cassandra pentru săptămâna 8-14 aprilie. Racii adună frustrări din plin, Leii se bucură de relația cu partenerul de viață

Uneori, Berbecii pot deveni combative, dar, pe fond, contextul astral îi va susține prin flexibilitate și adaptabilitate la situația dată.

Obligația de a face scurte deplasări ori șansa de a călători. Din 11 aprilie, după ora 5.32, chestiuni curente privitoare la viața de familie, dar nu întotdeauna sentimentul datoriei față de părinți ori dorința de a-i ajuta pe aceștia se va desfășura așa cum și-ar dori ei, pentru că vor apărea situații care le vor răpi timpul și le vor limita capacitatea de a se pune la dispoziția lor.

Alteori, chiar dacă vor avea timpul necesar, capacitatea lor de a-i ajuta va fi limitată de împrejurări. Pe această direcție, ziua de 12 aprilie poate fi una specială prin impactul pe care l-ar putea avea asupra nativilor Careul în T la grad perfect (22°), care va funcționa pe direcția caselor IV/X și respectiv I și care va angaja persoana lor, cariera și obligațiile sociale ori relațiile de familie. Impact semnificativ al evenimentelor exterioare asupra patrimoniului personal.

Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă, până pe 12 august, când își va relua traseul în Săgetător de la 14°, introducând necesare reașezări de crezuri și atașamente importante pentru viața și cariera nativilor.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ministrul Muncii a făcut astăzi anunţul! Pensiile majorate vor ajunge înainte de Paşte. Cât de mult vor creşte

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies