HOROSCOP URANIA in saptamana 21-28 iulie. Doua zodii au mult de suferit

HOROSCOP URANIA in saptamana 21-28 iulie. Doua zodii au mult de suferit
HOROSCOP URANIA in saptamana 21-28 iulie. Doua zodii au mult de suferit

HOROSCOP. Previziuni Urania pentru perioada 21 – 27 iulie 2018. Soarele va intra în zodia Leului. Mercur intra în mişcare aparent retrogradă. Lună Plină e chiar în Vărsător.

HOROSCOP Berbec

HOROSCOP Între 21 şi 22 iulie, la prânz, preocupări legate de obţinerea unui avantaj material, suspiciuni cu privire la o persoană sau la un grup de indivizi care ar putea să-l păcălească pe nativ. Între 22 iulie, după ora 13:13′, şi începutul zilei de 25 iulie, posibile veşti din străinătate, corespondenţă oficială cu instituţiile de dincolo de graniţele ţării. Dintr-o altă perspectivă, mobilizare interioară în vederea abordării unei noi etape de pregătire profesională care să le permită să rămână competitivi.

Pe 23 iulie, la ora 00:01′ (ora de vară a României), Soarele va intra în zodia Leului şi va „încălzi' sectorul relaţiilor sentimentale până la incandescenţă. Momente plăcute, trăite intens dar care nu au vocaţia viitorului. Perioadă bună pentru cei care participă la competiţii sportive unde ar putea obţine succese, recorduri, premii. Între 25 iulie, după ora 00:49, şi 27 iulie, la prânz, presiuni exercitate de rivali, de competitori, de „opoziţie', în planul relaţiilor publice.
Berbecii s-ar putea afla în imposibilitatea de a-şi exercita prerogativele puterii sau autorităţii cu care au fost învestiţi. În dimineaţa zilei de 27 iulie, Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă şi-i va îndemna, pană pe 20 august a.c., să-şi revizuiască impresiile şi sentimentele. Din 27 iulie, după ora 13:49′, casa prieteniilor va fi încercată de una sau mai multe surprize, pe fondul influenţei puternice exercitate de Luna Plină în Vărsător, din seara zilei de 27 iulie, la ora 23:19′ (ora de vară a Românei).
În ansamblu, cele două case ale relaţiilor afective, a V-a şi a XI-a, şi a ataşamentelor personale vor trece prin efectele astrale ale celor nouă opoziţii de direcţia Leu/Vărsător, fapt ce va permite nu doar excese ci şi constatări surprinzătoare. Nedumerire cu privire la evenimentele care se petrec la locul lor de muncă.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

4 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a te muta cu una din cele 12 zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies