HOROSCOP URANIA până pe 9 noiembrie 2018. Gemenii sunt dispuşi spre aventură, Taurii au probleme în cuplu

HOROSCOP URANIA până pe 9 noiembrie 2018. Gemenii sunt dispuşi spre aventură, Taurii au probleme în cuplu
HOROSCOP URANIA până pe 9 noiembrie 2018. Gemenii sunt dispuşi spre aventură, Taurii au probleme în cuplu

HOROSCOP. Previziuni Urania până pe 9 noiembrie 2018. Uranus revine în zodia Berbecului. Jupiter va intra în zodia Săgetătorului. Luna Nouă în Scorpion.

HOROSCOP.  Berbec

Între 3 şi 4 noiembrie dimineaţa, activităţi curente, muncă din obligaţie, rutină. Discrete tulburări digestive cauzate de oboseală, stres, regim alimentar dezordonat sau neindicat. Între 4 noiembrie, după ora 11, şi 6 noiembrie după-amiaza, relaţii cu partenerii blânde, politicoase sau relativ armonice, fără a permite însă, atunci când va fi vorba de relaţii conflictuale, o împăcare.

Pe 6 noiembrie, Uranus va reveni în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 6 martie 2019, ceea ce le va permite persoanelor născute în acest semn să refacă traseele existenţiale greşite

(corectare), sau să readucă în actualitate soluţii şi aspecte de viaţă nepuse în practică. Reevaluări necesare înaintea încheierii unei etape importante din biografia lor. Între 6 noiembrie, după ora 15:03′, şi 8 noiembrie seara, preocupări materiale, provocate de dorinţa sau nevoia imperioasă de a primi o susţinere financiară.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Horoscop 5 - 11 noiembrie 2018 Camelia Pătrăşcanu. Luna Nouă aduce certuri, despărţiri şi pierderi băneşti

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies