Horoscop Urania pentru 26 ianuarie – 1 februarie. Luna e în tranzit prin Scorpion

Horoscop Urania pentru 26 ianuarie – 1 februarie. Luna e în tranzit prin Scorpion
Horoscop Urania pentru 26 ianuarie – 1 februarie. Luna e în tranzit prin Scorpion

Astrologul Urania ne aduce previziunile din Horoscop pentru perioada 26 ianuarie – 1 februarie.

În calea nativilor din Taur pot apărea în următoarea perioadă mai multe obstacole care îi împiedică să își finalizeze planurile, în timp ce femeile din Rac vor fi hipersensibile, hiperreactive și lacrimogene.

Gemenii vor avea o predispoziție spre escapadele sentimentale și tendința de a juca teatru în viața reală. Pot apărea probleme de sănătate legate de gripă sau răceală, așa că trebuie să fie foarte atenți în următoarea perioadă.

Luna este în tranzit prin semul zodiacal al Scorpionilor, care pot întreprinde acțiuni în instanță pentru recuperarea unor sume de bani.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Horoscop Urania pentru 26 ianuarie – 1 februarie

Urania vine cu previziunile pentru perioada 26 ianuarie – 1 februarie 2019, pentru toate cele 12 zodii ale Horoscopului.

Astrologul oferă sfaturi și anunță ce urmează să se întâmple în viețile nativilor în următoarea perioadă.

Berbec

Berbecii încep cu discuții aprinse și provocări verbale, apoi poate apărea sentimentul trădării, în condițiile în care un proiect care trebuia să le aducă un beneficiu întârzie să se materializeze. Este posibil să se afirme pe plan profesional. „Se va menţine activă, întreaga săptămână, tendinţa spre autoritarism, decizii rapide, implicări active, spirit tranşant.

Berbecii vor fi plini de energie, încredere, determinare şi în stare de o mobilizare interioară rapidă.”

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

HOROSCOP 26 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele sunt sensibile și trebuie să stea cu persoanele care le iubesc. Săgetătorii află ponturi de la prieteni

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies