HOROSCOP URANIA pentru 3 – 9 noiembrie 2018. Gemenii sunt dispuşi spre aventură, Taurii au probleme în cuplu

HOROSCOP URANIA pentru 3 – 9 noiembrie 2018. Gemenii sunt dispuşi spre aventură, Taurii au probleme în cuplu
HOROSCOP URANIA pentru 3 – 9 noiembrie 2018. Gemenii sunt dispuşi spre aventură, Taurii au probleme în cuplu

HOROSCOP. Previziuni Urania pentru perioada 3 – 9 noiembrie 2018. Uranus revine în zodia Berbecului. Jupiter va intra în zodia Săgetătorului. Luna Nouă în Scorpion.

 

HOROSCOP.  Berbec

 

Între 3 şi 4 noiembrie dimineaţa, activităţi curente, muncă din obligaţie, rutină. Discrete tulburări digestive cauzate de oboseală, stres, regim alimentar dezordonat sau neindicat. Între 4 noiembrie, după ora 11, şi 6 noiembrie după-amiaza, relaţii cu partenerii blânde, politicoase sau relativ armonice, fără a permite însă, atunci când va fi vorba de relaţii conflictuale, o împăcare.

 

HOROSCOP. Pe 6 noiembrie, Uranus va reveni în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 6 martie 2019, ceea ce le va permite persoanelor născute în acest semn să refacă traseele existenţiale greşite (corectare), sau să readucă în actualitate soluţii şi aspecte de viaţă nepuse în practică. Reevaluări necesare înaintea încheierii unei etape importante din biografia lor. Între 6 noiembrie, după ora 15:03′, şi 8 noiembrie seara, preocupări materiale, provocate de dorinţa sau nevoia imperioasă de a primi o susţinere financiară.

 

HOROSCOP. Reacţii intense pe fondul fazei de Lună Nouă în Scorpion care va avea loc în ziua de 7 noiembrie şi care ar putea scoate la iveală una sau mai multe nereguli care pun în pericol un demers ce ar trebui să le fie favorabil. Pe 8 noiembrie, Jupiter va intra în zodia Săgetătorului, şi le va da forţă, vigoare şi ambiţie în a progresa profesional; etapă de un an (până în decembrie 2019) de mare entuziasm, de speranţe, planuri şi realizări.

Străinătatea poate fi, pentru unii, un cadru propice sau mai bun decât cel de acasă pentru emancipare şi succes.

 

HOROSCOP. Între 8 noiembrie, după ora 21, şi 9 noiembrie, Berbecii vor fi foarte motivaţi să facă schimbări în statutul lor pentru a ajunge la rezultatul dorit în carieră acceptând, pentru asta, să se supună unui regim special de viaţă, cu mai puţină distracţie şi mai mult efort de învăţare, aprofundare, susţinere a unui examen.

Posibile conflicte şi furtuni conjugale în oricare zi din răstimpul analizat.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscopul dragostei: cum iti dai seama ca te insala in functie de zodie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies