HOROSCOP URANIA pentru 3 – 9 noiembrie 2018. Gemenii sunt dispuşi spre aventură, Taurii au probleme în cuplu

HOROSCOP URANIA pentru 3 – 9 noiembrie 2018. Gemenii sunt dispuşi spre aventură, Taurii au probleme în cuplu
HOROSCOP URANIA pentru 3 – 9 noiembrie 2018. Gemenii sunt dispuşi spre aventură, Taurii au probleme în cuplu

HOROSCOP. Gemeni

 

HOROSCOP. Între 3 şi 4 noiembrie dimineaţa, preocupări casnice, fără nimic neobişnuit: muncă şi osteneală, plictiseală şi lipsă de chef. Între 4 noiembrie, după ora 11, şi 6 noiembrie după-amiaza, relaţii sentimentale destinse, disponibilitate către aventură, şansa de a trăi momente agreabile alături de copii. Cei cei care desfăşoară activităţi interpretative vor fi în formă, vor avea succes la public sau vor putea specula o situaţie care să le permită să culeagă aplauze.

Preocupări culturale cu scop recreativ sau, invers, recreere prin intermediul unor activităţi culturale şi artistice de grup în care nativul se integrează firesc.

 

HOROSCOP. Pe 6 noiembrie, Uranus va reveni în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 6 martie 2019, şi va readuce în prim-plan animozităţile de odinioară între Gemeni şi unii dintre prietenii lor. Între 6 noiembrie, după ora 15:03′, şi 8 noiembrie seara, stări organice neplăcute, unele trecătoare (o răceală, de exemplu), altele exacerbate de o infecţie, o tulburare endocrină sau de o procedură medicală solicitantă pentru organism.

Nu este indicat să se exagereze cu calmantele sau cu tratamentele care acţionează asupra psihicului (reacţie disproporţionată sau atipică a organismului). Atenţie în cazul femeilor care intenţionează să facă întrerupere de sarcină pentru că Luna Nouă în Scorpion din 7 noiembrie poate avea un impact agravant sau riscant.

 

HOROSCOP. Pe 8 noiembrie, Jupiter va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până în decembrie 2019, şi va schimba multe lucruri în relaţiile parteneriale deschizând poarta largă spre asocieri, semnări avantajoase de înţelegeri şi contracte, acceptarea nativilor în colective de lucru de elită,

căsătorii sau rezolvarea favorabilă a litigiilor. Între 8 noiembrie, după ora 21, şi 9 noiembrie, dorinţă de a aplana un conflict, de a risipi impactul negativ al unor conflicte asupra relaţiilor dintre soţi.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Horoscopul dragostei: cum iti dai seama ca te insala in functie de zodie

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies