Horoscop URANIA pentru Adormirea Maicii Domnului: Zodiile sunt agitate si nervoase! Apar tragedii!

Horoscop URANIA pentru Adormirea Maicii Domnului: Zodiile sunt agitate si nervoase! Apar tragedii!
Horoscop URANIA pentru Adormirea Maicii Domnului: Zodiile sunt agitate si nervoase! Apar tragedii!

Cuadratura Soarelui cu Luna poate aduce agitatie si nervozitate si predispune la diverse accidente minore.

HOROSCOP URANIA 15 AUGUST 2017Berbec (21 martie- 20 aprilie)

Nivelul tau energetic fluctuează mult. Recomandabil este sa-ti dozezi eforturile si sa eviti spatiile aglomerate. Pe de alta parte, gandurile tale sunt indreptate catre veniturile obtinute din activitatea desfasurata la un loc de munca. Cu toate ca traversam o perioada in care depui eforturi mari la serviciu, plata aferenta este nesatisfăcătoare. Ar fi bine să-ţi îndrepţi atentia catre alte surse de venit.

HOROSCOP URANIA 15 AUGUST 2017 Taur (21 aprilie- 21 mai)

Starile tale de spirit sunt fluctuante si de aici raporturile cu ceilalti sunt tensionate. Sunt momente bune pentru a te ingriji mai mult de sufletul si trupul tau. Mergi la piscină, la saună, la un masaj sau alege o dietă de sezon. Cei dragi te vor in preajma lor, insa fara sa te implici prea mult in treburile lor.

Spre seara, aduna-ti apropiatii la o mica petrecere in aer liber. Fii prudent cu sursele de foc, mai ales cele din spatiul in care locuiesti!

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 14 - 20 august: Probleme in iubire si cu banii pentru doua zodii!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies