Horoscop URANIA pentru perioada 12 - 18 august: Mercur retrogad aduce tragedii!

Horoscop URANIA pentru perioada 12 - 18 august: Mercur retrogad aduce tragedii!
Horoscop URANIA pentru perioada 12 - 18 august: Mercur retrogad aduce tragedii!

Previziuni pentru perioada 12 – 18 august 2017. Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă pe 14 august.

Berbec

Între 12 şi 13 august, la prânz, preocupări personale legate de sănătate, de casă, familie, soţ/soţie sau carieră; preocupările se pot suprapune, dând acestor zile aspectul unei perioade agitate, încărcate, solicitante şi nu întotdeauna rodnice, poate şi din incapacitatea nativilor de a se concentra pe o singură problemă şi de a o duce la bun sfârşit. Posibile conflicte între nativi şi persoanele din sectoarele importante de viaţă care pot interveni în demersurile lor într-un chip deranjant, enervant sau conflictual.

Între 13 august, după ora 13:40' şi 15 august, după-amiaza, dorinţă de câştig, de stabilitate materială, încercare de a valorifica un bun (închirierea fiind cea mai frecventă ipostază); cheltuieli prilejuite de nevoile de moment ale copiilor (o excursie, nevoia unui echipament special pentru a participa la o competiţie), cheltuieli din obligaţii morale faţă de o persoană dragă lor. Pe 14 august, Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă şi va aduce informaţii care nuanţează o situaţie în derulare la locul de muncă, astfel încât, Berbecii se vor opri din tumultul emoţiilor care erau gata-gata să-i facă să ia

decizii la mânie, nechibzuite.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscop AstroCafe pentru 11 august: Apar probleme cu banii pentru doua zodii!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies