HOROSCOP URANIA pentru perioada 15 – 21 decembrie 2018. Berbecii au o perioadă de calm, Gemenii pot să progreseze

HOROSCOP URANIA pentru perioada 15 – 21 decembrie 2018. Berbecii au o perioadă de calm, Gemenii pot să progreseze
HOROSCOP URANIA pentru perioada 15 – 21 decembrie 2018. Berbecii au o perioadă de calm, Gemenii pot să progreseze

HOROSCOP URANIA. Previziuni Urania pentru perioada 15- 21 decembrie 2018. Următoarea Mercur/Jupiter în Săgetător va avea loc peste 12 ani.

 

HOROSCOP URANIA.  Berbec

 

Între 15 şi 16 decembrie noaptea, perioadă de calm, de tihnă interioară sau de preocupări care le vor permite să evadeze într-un tărâm al visului, al proiecţiilor interioare, al unui univers paralel.

Între 16 decembrie, după ora 02:44′, şi dimineaţa zilei de 18 decembrie, moment al acţiunii, al revenirii „cu picioarele pe pământ”, al eficienţei. Activităţi legate de felul în care sunt percepuţi de către colegi sau de către opinia publică, eforturi de consolidare a funcţiei prin asumarea unor sarcini de serviciu cu grad mare de dificultate. Între 18 decembrie, după ora 11:38′, şi 20 decembrie, la prânz, preocupări financiare născute mai ales din dorinţa de a-şi stabiliza condiţia bănească curentă.
Atenţie la ofertele unor câştiguri insuficient motivate care se pot dovedi, mai târziu, o înşelătorie. Prudenţă faţă de propunerile unor prieteni de a intra în combinaţii financiare bizare care îi pot expune în faţa legii. Între 20 decembrie, după ora 14:52′, şi 21 decembrie, etapă favorabil oricărui tip de dialog, schimb de impresii sau activităţi publice (conferinţe, sesiune de comunicări, discursuri, luări de cuvânt în cadrul activităţii unor instituţii), examene, teste, verificarea competenţei profesionale.
Posibile deplasări de scurtă durată sau pe distanţe mici. Şansa de a intra în posesia unor informaţii utile. Favorizate vor fi, întreaga săptămână, şi relaţiile cu persoanele şi instituţiile din afara graniţelor ţării. Posibilitatea de a obţine avize şi aprobări din partea forurilor internaţionale, reglementarea pe cale juridică a situaţiilor de viaţă speciale care presupun deplasarea, şederea pentru un timp sau stabilirea definitivă în străinătate. Unele persoane îşi pot schimba brusc opinia faţă de oameni, idei şi iniţiative în care au crezut şi pentru a căror susţinere s-au implicat, până acum, cu mult entuziasm.

 

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Adelina Pestriţu, lovitură fatală în războiul CRUNT pe care-l duce în acest moment. Uite cum plănuieşte să-şi scoată din joc "adversarii".

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies