Horoscop Urania pentru perioada 24 februarie - 2 martie. Luna plina in Fecioara, Nativii pot fi provocati

Horoscop Urania pentru perioada 24 februarie - 2 martie. Luna plina in Fecioara, Nativii pot fi provocati
Horoscop Urania pentru perioada 24 februarie - 2 martie. Luna plina in Fecioara, Nativii pot fi provocati

Previziuni Urania pentru perioada 24 februarie – 2 martie 2018. Luna Plină în Fecioară.

Berbec

Între 24 şi 25 februarie, dimineaţa, nativii pot fi provocaţi în contextul unor dialoguri aprinse, la schimburi de cuvinte şi controverse. Este indicat să nu se alimenteze cu nervi şi subiectivism divergenţele de opinii. Berbecii ar putea fi obligaţi să fac dovada competenţei sau a abilităţii profesionale în cadrul unor interviuri şi consultări. Între 25 februarie, după ora 05:06′, şi dimineaţa zilei de 27 februarie, preocupările casnice şi/sau domestice îi vor solicita şi le vor schimba în chip dezavantajos programul de lucru.

Posibile clipe de revoltă interioară provocate de neregulile şi ostilităţile cu care se confruntă în plan social, profesional cu sau fără implicare imaginii publice.

Disconfort resimţit ori de câte ori nativii vor fi obligaţi să acţioneze împotriva voinţei lor. Între 27 februarie, după ora 06:42′, şi dimineaţa zilei de 1 martie, dorinţa de relaxare, de abandon al stresului cotidian prin activităţi de reechilibrare emoţională sau de satisfacţii obţinute prin desfăşurarea acelor preocupări care le dau satisfacţii compensatorii (vizite, petreceri, veselie, distracţie, relaxare, sport, participare la activităţi recreative sau artistice).

Între 1 martie, după ora 07:58′, şi 2 martie, rutina îi va exaspera pe Berbeci. Mare încărcătură emoţională care le poate crea o stare de disconfort care să-i împiedice să-şi desfăşoare munca şi activitatea profesională.

Stări de spirit (amintiri, regrete, obsesii, îngrijorări, amărăciuni care vin din trecut) a căror intensitate va fi resimţită cu mai multă acuitate în preajma zilei de 2 martie, când va avea loc faza de Lună Plină în Fecioară; contradicţii interioare generate de diferenţa între opiniile şi convingerile personale şi felul în care trebuie să se supună comandamentelor momentului la locul de muncă, ceea

ce presupune că ei vor trebui să-şi calce pe inimă într-o chestiune de ataşament, de convingere intelectuală, de opţiune politică sau de interes material.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Horoscop complet AstroCafe pentru 23 februarie: O zi de vineri cu vesti bune pentru trei zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies