Horoscop Urania pentru perioada 24 februarie - 2 martie. Luna plina in Fecioara, Nativii pot fi provocati

Horoscop Urania pentru perioada 24 februarie - 2 martie. Luna plina in Fecioara, Nativii pot fi provocati
Horoscop Urania pentru perioada 24 februarie - 2 martie. Luna plina in Fecioara, Nativii pot fi provocati

Previziuni Urania pentru perioada 24 februarie – 2 martie 2018. Luna Plină în Fecioară.

Gemeni

Între 24 şi 25 februarie, dimineaţa, moment relativ bun: nativii vor fi veseli, destinşi, dispuşi să colaboreze, spontani, vorbăreţi şi simpatici. Totuşi, se conturează o serie de situaţii speciale care vin mai ales dinspre casa a X-a, a rolului social, şi care par să le acapareze întreaga atenţie. Gemenii vor fi preocupaţi să facă un salt de imagine publică, vor dori să obţină notorietate, succes şi, de multe ori, vor reuşi. Efortul unora va fi răsplătit, de la caz la caz, în funcţie şi de activitatea profesională desfăşurată, cu aplauze, cronici bune, simpatie, încredere.

Atenţie, însă: va fi vorba de o situaţie de moment care, cu trecerea timpului, se va estompa, Gemenii aflându-se, după câteva luni, în situaţia de a-şi reconsolida statutul sau de a-şi reconfirma valoarea. Între 25 februarie, după ora 05:06′, şi dimineaţa zilei de 27 februarie, chestiuni obişnuite de administrare a banilor.

Nu este exclusă o stare de nemulţumire, o alarmă cu privire la felul în care va evolua statutul lor salarial; alteori, transformările prin care trece instituţia în care îşi desfăşoară activitatea le pot insufla o stare de nesiguranţă cu privire la viitorul locului lor de muncă.

Între 27 februarie, după ora 06:42′, şi dimineaţa zilei de 1 martie, dorinţa de a fi convingători, vanitatea de a avea „ultimul cuvânt” într-o discuţie pe chestiuni de principiu. Între 1 martie, după ora 07:58′, şi 2 martie, disensiuni în sânul familiei din care provin, preocupări legate de patrimoniul personal sau de statutul juridic al unor bunuri. La începutul zilei de 2 martie, faza de Lună Plină în Fecioară le poate crea o senzaţie de disconfort, în care se vor amesteca, în mod confuz, îngrijorări, oboseală, ostilităţi parteneriale şi dificultăţi profesionale ce trebuie depăşite cu orice preţ, amplificate şi de cuadraturile dintre Marte şi Mercur (Guvernatorul Gemenilor), Venus, Kiron, ce vor fi active întreaga săptămână viitoare.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Horoscop complet AstroCafe pentru 23 februarie: O zi de vineri cu vesti bune pentru trei zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies