Horoscop Urania pentru saptamana 17 - 23 februarie: Univers interior încărcat de sentimente născute din amintiri

Horoscop Urania pentru saptamana 17 - 23 februarie: Univers interior încărcat de sentimente născute din amintiri
Horoscop Urania pentru saptamana 17 - 23 februarie: Univers interior încărcat de sentimente născute din amintiri

Previziuni astrologice pentru perioada 17-23 februarie. Soarele şi Mercur vor intra în aceeaşi zi în zodia Peştilor.

Berbec

Între 17 şi 18 februarie, la prânz, univers interior încărcat de sentimente născute din amintiri, evocări. Berbecii se vor simţi copleşiţi de mulţimea trăirilor care par să-i ţină în loc, mai ales că, structural, ei nu sunt nişte fiinţe care să se simtă în largul lor în vecinătatea emoţiilor. Pe 18 februarie, Soarele şi Mercur vor intra în zodia Peştilor, în chiar această casă a XII-a a lucrurilor necunoscute, a enigmelor, dar şi a bolilor lungi şi cronice.

Din acest motiv, acest sector va fi suprasolicitat nu doar în perioada amintită, ci şi în următoarele săptămâni, ceea ce va crea un peisaj astral aparte, în care, vor nu vor, Berbecii vor fi obligaţi să-şi ducă existenţa cotidiană. Între 18 februarie, după ora 14:05, şi 20 februarie seara, nativii vor fi mai motivaţi, mai plini de energie, dar şi mai nervoşi. Unele persoane vor fi tentate să forţeze cursul firesc al evenimentelor, pentru a obţine mai repede ceea ce-şi doresc.

Între 20 februarie, după ora 21:12, şi începutul zilei de 23 februarie, preocupări băneşti curente, provocate de nevoia de a păstra un echilibru între plăţi şi venituri sau din dorinţa de a preveni unele păcăleli.

Pe 23 februarie, după ora 2:08, dialoguri intense cu oameni şi instituţii din străinătate, şansa de a face deplasări de scurtă durată în ţară şi străinătate. Uneori însă, aceste schimburi de idei şi informaţii pot naşte mici controverse, dispute sau divergenţe de opinii.

Alteori, Berbecii pot dezvolta un sentiment de intoleranţă sau de antipatie faţă de persoanele cu care intră ocazional în contact. Rămân valabile vechile nemulţumiri sau neîmpliniri legate de regimul profesiei, al muncii şi al imaginii publice. O observaţie: nu sunt indicate “visele” legate de o promisă sau dorită stare de bine financiar: nu se vor îmbogăţi peste noapte şi nici nu vor moşteni ceea ce speră în sufletul lor.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Zodii norocoase 2018: cine are bafta tot anul orice ar face

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies