Horoscop Urania pentru saptamana 17 - 23 februarie: Univers interior încărcat de sentimente născute din amintiri

Horoscop Urania pentru saptamana 17 - 23 februarie: Univers interior încărcat de sentimente născute din amintiri
Horoscop Urania pentru saptamana 17 - 23 februarie: Univers interior încărcat de sentimente născute din amintiri

Previziuni astrologice pentru perioada 17-23 februarie. Soarele şi Mercur vor intra în aceeaşi zi în zodia Peştilor.

Taur

Între 17 şi 18 februarie, la prânz, Taurii vor simţi nevoia să se afle în preajma prietenilor pentru “confirmări afective”. Din nevoia de a fi în largul lor, degajaţi şi deloc crispaţi, ei vor căuta tovărăşia persoanelor cu care pot discuta deschis. Din18 februarie, datorită intrării Soarelui şi a planetei Mercur în casa a XI-a, context astral favorabil relaţiilor de prietenie, care se va epuiza peste trei-patru săptămâni.

Între 18 februarie, după ora 14:05, şi 20 februarie seara, agitaţie, nelinişte, nervozitate cu sau fără un motiv real. Posibile dureri de cap, tulburări de vedere trecătoare, insomnii. Între 20 februarie, după ora 21:12, şi începutul zilei de 23 februarie, disfuncţiile parteneriale se acutizează.

Taurii pot intra în conflicte ca efect al animozităţilor mai vechi (de doisprezece, nouă, şase sau trei ani încoace). De aceea, ieşirile unora vor avea aspectul unor răfuieli mai vechi sau ale unor răzbunări îndelung ticluite, dar, în actuala etapă, va fi posibilă doar identificarea, nu şi rezolvarea lor.

Atenţie majoră cu privire la impactul direct al acestor ostilităţi asupra renumelui şi credibilităţii nativului. Etapă delicată din punct de vedere procesual. Din 23 februarie, după ora 2:08, dialoguri pe teme băneşti, schimburi de idei, explicaţii cerute sau date unor reprezentanţi oficiali cu privire la statutul lor material bănesc sau patrimonial.

Nota generală a săptămânii viitoare va fi dată de aspectele vulnerabile, duplicitare, care se pot ţese între Tauri şi persoanele cu care aceştia au relaţii băneşti personale (nu de afaceri).

A doua notă generală este adusă de Jupiter, plasat în opoziţie cu casa I a Taurilor, care va permite, cu sau fără voia acestora, cu sau fără ştirea lor, un lanţ de intrigi şi de urzeli relaţionale, specifice zodiei Scorpionului pe care o traversează, pierzându-şi, astfel, rolul şi capacitatea de Mare Benefic.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Zodii norocoase 2018: cine are bafta tot anul orice ar face

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies