Horoscop Urania pentru saptamana 2 - 8 iunie 2018. Perechea astrala Soare - Mercur aduce mult noroc pentru trei zodii

Horoscop Urania pentru saptamana 2 - 8 iunie 2018. Perechea astrala Soare - Mercur aduce mult noroc pentru trei zodii
Horoscop Urania pentru saptamana 2 - 8 iunie 2018. Perechea astrala Soare - Mercur aduce mult noroc pentru trei zodii

Previziuni Urania pentru perioada 2 – 8 iunie 2018. O pereche astrală frumoasă: Soare – Mercur.

Berbec

 

Între 2 şi 3 iunie noaptea, nemulţumiri legate de felul în care îşi desfăşoară activitatea sau de piedicile apărute în calea unor proiecte. Există o nemulţumire generală, din categoria „din toate câte puţin". Berbecii identifică o serie de cauze dar, în egală măsură, îşi dau seama că sunt sectoare de activitate care îi privesc direct şi pe care nu le pot controla.

De aceea, ar trebui să se oprească din acest fel de măcinare interioară, ar trebui să se calmeze şi să aştepte, cu înţelepciune, o etapă favorabilă lor. Între 3 iunie, după ora 01:07′, şi 5 iunie, la prânz, prietenii le fac surprize cu voia sau fără voia lor. Berbecii ar putea fi şocanţi de aceştia: de o informaţie, ca atare, de felul ieşit din comun al acelora de a privi evenimentele.
Schimbul de idei va fi destul de energic iar Berbecii pot primi sfaturi, avertismente sau somaţii care vizează relaţia lor în care se spun pe şleau lucrurilor pe nume. De aceea, nu întotdeauna aceste întâlniri pot face plăcere; de la caz la caz, unele pot enerva, altele alarma sau indispune. Între 5 iunie, după ora 13:54′, şi începutul zilei de 8 iunie, oboseală interioară, moleşeală, incapacitate de a se mobiliza pentru activităţi practice; posibile clipe de melancolie.
Pe 8 iunie, după ora 00:26′, starea lor fizică şi psihică se schimbă radical: nativii îşi vor reveni la normal, vor fi activi, energici şi dispuşi să-şi asume lupte, confruntări ori să dea curs unor iniţiative. Întreaga săptămână se conturează posibilitatea de a efectua plimbări, mici excursii, călători de scurtă durată. Momente bune pentru a primi informaţii, pentru a asimila ştiri ori pentru a asimila cunoştinţele necesare în cadrul pregătirii şcolare/profesionale.
Clipe de disconfort domestic, ostilităţi şi încăpăţânări generate de mai mule planete în semnul lor zodiacal care îi provoacă.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. Saptamana 3 - 10 iunie este una plina de incercari, cumpene si certuri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies