Horoscop Urania pentru saptamana 25 noiembrie - 1 decembrie: Apar amaraciuni si tulburari pentru zodii

Horoscop Urania pentru saptamana 25 noiembrie - 1 decembrie: Apar amaraciuni si tulburari pentru zodii
Horoscop Urania pentru saptamana 25 noiembrie - 1 decembrie: Apar amaraciuni si tulburari pentru zodii

Citeste previziunile astrologice pentru saptamana 25 noiembrie - 1 decembrie 2017.

Horoscop Urania Berbec

Între 25 şi 26 noiembrie dimineaţa, posibile amărăciuni sau tulburări ale relaţiilor cu prietenii generate de felul în care se pune o problemă bănească sau un eventual câştig. Cineva încearcă să-l păcălească pe un nativ sau acesta, neintrând în jocuri interese, stârneşte reacţii critice. Între 26 noiembrie, după ora 10:04', şi 28 noiembrie după-amiaza, Berbecii vor simţi să se izoleze de provocările cotidiene, să evite situaţiile obositoare (discuţii, petreceri, dispute), să se odihnească sau să ignore provocările.

Chef de a lenevi. Între 28 noiembrie, după ora 18:31', şi seara zilei de 30 noiembrie, moment de revenire la viaţa activă; energie debordantă, activism, implicare, nevoia de a fi eficient şi de a nu amâna treburile curente sau întârziate, uneori, reacţii, egoiste, individualiste. Între 30 noiembrie, după ora 22:39', şi 1 decembrie preocupări materiale, nevoia de a găsi metode de suplimentare a fondurilor personale. Uneori, nativilor le pot trece prin minte idei nu tocmai corecte sau (prea) riscante.

Pe 1 decembrie Venus va intra în zodia Săgetătorului şi va da casei a IX-a a cerului de naştere al acestor nativi o mobilitate specială.

Teoretic, se anunţă situaţii favorabile pentru tot ceea ce înseamnă comunicare interumană, transfer de informaţii, capacitate de a progresa prin învăţare. Sunt posibile călătoriile în afara ţării, relaţiile cu străinii sau cu instituţiile din ţară şi străinătate. Prilej de a cunoaşte persoane interesante prin valoarea lor care pot constitui un model uman demn de urmat pentru Berbeci.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop complet AstroCafe pentru 23 noiembrie: O zi plina de probleme pentru doua zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies