Horoscop Urania pentru saptamana 25 noiembrie - 1 decembrie: Apar amaraciuni si tulburari pentru zodii

Horoscop Urania pentru saptamana 25 noiembrie - 1 decembrie: Apar amaraciuni si tulburari pentru zodii
Horoscop Urania pentru saptamana 25 noiembrie - 1 decembrie: Apar amaraciuni si tulburari pentru zodii

Citeste previziunile astrologice pentru saptamana 25 noiembrie - 1 decembrie 2017.

Horoscop Urania Gemeni

Între 25 şi 26 noiembrie dimineaţa, Gemenii vor trece printr-o perioadă favorabilă proceselor mentale dar şi tuturor tipurilor de reacţii spontane ca răspuns la o provocare. Aceste intervenţii nu vor rezolva chestiunea de fond dar, cel puţin, le vor permite să-şi exprime opiniile. Gemenii pot primi informaţii (ştiri, avertismente, detalii, explicaţii) care îi vor mira dar le şi vor atrage atenţia asupra laturilor mai puţin cunoscute cu privire la un eveniment sau la un context de împrejurări care îi angajează în faţa opiniei publice.

Între 26 noiembrie, după ora 10:04', şi 28 noiembrie după-amiaza, posibile dificultăţi în administrarea imaginii sau reputaţiei în contextul exercitării autorităţii cu care au fost învestiţi sau a funcţiei din cauza unor parteneri şi colaboratori dificili care le fac probleme, care nu sunt cooperanţi, care formulează, la tot pasul, critici şi obiecţii, care le declară, pe faţă, ostilitatea şi rivalitatea. Între 28 noiembrie, după ora 18:31', şi seara zilei de 30 noiembrie, răstimp nu tocmai favorabil întâlnirii cu prietenii.

Controversele şi disputele se pot isca din orice fleac, asta în măsura în care nu sunt formulate, deja, explicit, divergenţe de opinii care pun relaţia la încercare. Context astral care poate alimenta comportamente lipsite de măsură şi tact faţă de o persoană dragă lor ori faţă de copii. Între 30 noiembrie, după ora 22:39', şi 1 decembrie, nativii vor dori să-şi consolideze statutul la locul de muncă.

Citeste continuarea pe pagina 4 >>>



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Horoscop complet AstroCafe pentru 23 noiembrie: O zi plina de probleme pentru doua zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies