Horoscop Urania pentru saptamana 25 noiembrie - 1 decembrie: Apar amaraciuni si tulburari pentru zodii

Horoscop Urania pentru saptamana 25 noiembrie - 1 decembrie: Apar amaraciuni si tulburari pentru zodii
Horoscop Urania pentru saptamana 25 noiembrie - 1 decembrie: Apar amaraciuni si tulburari pentru zodii

Citeste previziunile astrologice pentru saptamana 25 noiembrie - 1 decembrie 2017.

Horoscop Urania Rac

Între 25 şi 26 noiembrie dimineaţa, modificări în regimul banilor, ca un fel de „trezire la realitate”, care indică o strategie greşită, dezvăluirea unui neajuns într-o direcţie (afacere vulnerabilă, investiţie nesigură, împrumut disproporţionat, cumpărătură neinspirată, evaluare incorectă, păcăleală, evoluţie nefavorabilă a evenimentelor). Între 26 noiembrie, după ora 10:04', şi 28 noiembrie după-amiaza, soluţie inspirată pentru realizarea unei dorinţe mai vechi sau pentru o preocupare ce datează de multă vreme, ca un fel de vis neîmplinit până acum al nativilor.

Etapă specială, fundamental pozitivă pentru cei care desfăşoară activităţi de creaţie şi interpretare. Între 28 noiembrie, după ora 18:31', şi seara zilei de 30 noiembrie, provocări publice, (re)chemări la ordine, urgenţe profesionale, confruntări dure cu opozanţii sau taberele adverse dacă nativul are funcţie şi responsabilităţi publice. Clipe dificile pentru relaţiile de familie generate de duritatea opoziţiei Uranus/Marte, pe axa caselor X/IV, care va atinge acum apogeul confruntării astrale şi care, în cazul celor mai în vârstă, ar putea pune capăt unor dispute vechi de patru decenii, conturate, adică, pe vremea când erau tineri, şi nerezolvate până în prezent.

Între 30 noiembrie, după ora 22:39', şi 1 decembrie atitudine subiectivă, părtinitoare în relaţiile cu cei dragi. Racii pot deveni posesivi, geloşi, insistenţi, hiperprotectori faţă de copii sau veşnic nemulţumiţi şi revendicativi în plan afectiv.

Citeste continuarea pe Enigmele Uraniei.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Horoscop complet AstroCafe pentru 23 noiembrie: O zi plina de probleme pentru doua zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies