Horoscop Urania, saptamana 24 - 30 martie. Mercur intra in miscare aparent retrograda

Horoscop Urania, saptamana 24 - 30 martie. Mercur intra in miscare aparent retrograda
Horoscop Urania, saptamana 24 - 30 martie. Mercur intra in miscare aparent retrograda

Citeste previziunile Uraniei pentru saptamana 24 - 30 martie 2018.

Berbec

În prima parte a zilei de 24 martie, informaţii curente, deplasări de scurtă durată. Între 24 martie, după ora 10:53′, şi 26 martie, familia va începe să ridice probleme: o rudă are necazuri, o chestiune de interes comun nu se poate rezolva cu nici un chip, în ciuda eforturilor făcute de Berbeci în acest sens. Ba mai mult, insistenţa lor poate stârni din partea acelora reacţii ostile şi replici acide, ceea ce va provoca încordarea relaţiilor.

În alt plan, problemele de administrare sau întreţinere a casei, gospodăriei, locuinţei nu se rezolvă simplu. Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă până pe 16 aprilie ceea ce va dialogurile dialog şi tentativele de înţelegere. Nativii vor fi nerăbdători, superficiali, neatenţi la detalii, vor avea reacţii pătimaşe ceea ce îi va împiedica să fie obiectivi şi să vadă realitatea în mod corect. Între 26 martie, după ora 13:45′, şi 28 martie, tendinţe de evadare din cotidian: Berbecii vor dori să se distreze, să facă sport, să practice jocuri (inclusiv jocuri de noroc sau speculaţii financiare) şi vor fi tentaţi de
gustul aventurilor trecătoare. Între 28 martie, după ora 16:31′, şi 30 martie, munca îi va obosi pe nativi care vor amâna şi vor lăsa pentru a doua zi obligaţiile curente. Discrete probleme digestive; apatie şi dezinteres pentru activităţile obişnuite. Din 30 martie, după ora 19:52′, relaţiile parteneriale vor intra într-un con special de abordare provocat de numeroasele aspecte disonante care îi vor obliga pe Berbeci să-şi tempereze reacţiile şi să accepte rigorile unui dialog sau ale condiţiilor contractuale ce trebuie respectate.
Casa a X-a se va afla în continuare sub presiunea celor patru „malefici” care o tranzitează şi care împiedică multe dintre persoanele marture, născute în acest semn, să progrese ori să-şi pună în aplicare un plan personal de viaţă socială şi profesională.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop Mihai Voropchievici: Cele mai fermecatoare patru zodii. Cuceresc pe oricine, au lumea la picioare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies