Horoscop Venus in Berbec (7-31 martie 2018). Gata de lupta pentru ce iubim

Horoscop Venus in Berbec (7-31 martie 2018). Gata de lupta pentru ce iubim
Horoscop Venus in Berbec (7-31 martie 2018). Gata de lupta pentru ce iubim

Venus este o energie Yin, ea vrea mai mult sa lege, sa atraga, sa dirijeze electricitatea sociala si nu intamplator guverneaza cuprul (care conduce electricitatea).

Dar Venus poate cleveti citandu-i pe ceilalti intr-o maniera dusmanoasa. Asemeni cuprului care se poate indoi si rupe si venus se poate instala si acomoda perfect si brusc devine toxica. Daca Marte, omologul ei de sex masculin, are tendinta de a actiona, sa mergem la lupta, Venus atrage si vrea raspunsuri, iubirea creeaza un arc electric intre noi si cei pe care ii iubim dand nastere unui curent care circula in ambele sensuri.

Stim ca atunci cand cineva este posedat de Venus, deci cand este legat de ceva sau cineva, straluceste. Cand Venus lipseste, Marte exagereaza si invers.

In semnul Berbec, Venus este o pofticioasa, se plictiseste repede si isi ascunde sensibilitatea in fel de fel de relatii impusive. Valorile, relatiile, legatura stabilita de aceasta energie venusiana, sunt distorsionate de focul semnului Berbec. Aici, Venus promoveaza narcisismul, iubirea de sine este pronuntata.

In Berbec, Venus se afla in “cadere” accentuand  astfel defectele acestui mic benefic, devine o energie ce ofera gustul aventurii, impulsivitate in sentimente, reactii bruste, atitudine impulsiva, dorinta noului “etern” in iubire. Este un teritoriu dificil pentru doamna Venus, cum Marte este adesea un simbol al razboiului, conflictului, se pare ca doamna noastra este pregatita de lupte, de conflicte, isi pune in lumina sinele, reaprinde indrazneala, obraznicia este pe val.

BERBEC/ ASCENDENTUL IN BERBEC

Venus in Berbec va ofera bunastare afectiva, farmec deosebit, bunatate, sensibilitate, dragalasenie dar si comoditate. Pana pe 31 martie, energia venusiana va sporeste farmecul, magnetismul, sunteti foarte atenti la cum “ va prezentati in lume “. Venus in Berbec de mana cu Soarele vostru este  ,  asociata cu auto-protectia, nu veti renunta prea usor la interesele voastre  pentru a face pe plac altora. Beneficiile, banii, confortul depind foarte mult de voi, este cel mai bun timp pentru a obtine ceea ce va doriti, pentru a avansa

prin eforturi eforturi proprii, pentru a deveni constienti de abilitatile voastre. Financiar, poate fi o perioada foarte buna, puteti investi bani in imbunatatirea garderobei, in cosmetic, in lucruri care sa imbunatateasca imaginea voastra.Cei care sunt singuri pot gasi o noua iubire, nu neaparat de durata dar poate fi ceva care va scoate din letargie.

Pe 12-13 martie, Venus face un aspect provocator cu Saturn in Capricorn si se poate sa apara unele provocari cu partenerul de viata, cu un asociat sau cu cineva de la locul de munca.

Pe 18 martie, Venus face un aspect benefic cu Nodul Nord in Leu si se poate sa primit o veste importanta de la un copil( se poate casatori), puteti gasi o iubire benefica viitorului vostru, un success deosebit printr-o munca de creatie sau o munca cu copiii.

23 martie vine cu Venus in aspect provocator cu Pluto si poate aduce lupte in cariera voastra.

Fiti foarte atenti la problemele de putere, control, manipulare, santaj in relatiile voastre.

Pe 28 martie, Venus se intalneste cu Uranus in Berbec si ar trebui sa fiti atenti la cheluielile neasteptate, la riscurile in dragoste si relatii sociale.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Zodii de femei care isi gasesc marea iubire in 2018

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies