Horoscop Venus in Berbec (7-31 martie 2018). Gata de lupta pentru ce iubim

Horoscop Venus in Berbec (7-31 martie 2018). Gata de lupta pentru ce iubim
Horoscop Venus in Berbec (7-31 martie 2018). Gata de lupta pentru ce iubim

Venus este o energie Yin, ea vrea mai mult sa lege, sa atraga, sa dirijeze electricitatea sociala si nu intamplator guverneaza cuprul (care conduce electricitatea).

TAUR/ ASCENDENTUL IN TAUR

Dragostea si sacrificiul par a merge mana in mana in urmatoarea perioada (pana pe 31 martie), puternicul sentiment de compasiune si dorinta de a servi pe ceilalti va poate face destul de vulnerabili. Deoarece Venus reprezinta atractia, se poate spune ca veti fi atrasi de tot ce este ascuns, misterios, inegal, provocator. Pasiune pentru ocultism, iubiri mistice. Intr-un fel, afectiunea voastra se exprima in spatele usilor inchise, timiditatea poate fi accentuata, puteti face unele sacrificii pentru  persoanele iubite.

Calitatile interioare emotionale si spirituale sunt mult mai importante in aceasta perioada. Banii sunt importanti dar daca reevaluati in mod constient valorile voastre, puteti descoperi ca banii nu sunt centrul existentei voastre, alti factori asociati cu calitatea vietii tale, cu spiritualitatea, sunt mai importanti.. Este un moment bun pentru a evolua spiritual prin meditatie si introspectie, linistea poate fi esentiala pentru cresterea voastra. In timpul zilelor mai sociabile, veti fi atrasi de oameni, locuri  si lucruri care va pot creste puterea interioara, ”calitatea“ contactelor sociale este mult mai importanta decat "cantitatea “.
Agendele ascunse sau relatiile construite in jurul unui secret pot incepe acuma dar trebuie sa fiti atenti, acestea nu sunt de durata si se pot sfarsi odata cu lumina care da viata secretelor.

Pe 12-13 martie, Venus face un aspect provocator cu Saturn in Capricorn si se poate sa aduca unele neplaceri juridice, probleme in calatorii, in cariera, la scoala, in legatura cu un proiect professional.

Pe 18 martie, Venus face un aspect benefic cu Nodul Nord in Leu si puteti face unele cumparaturi benefice pentru casa voastra, puteti intalni pe cineva deosebit prin familia voastra, puteti primi un bonus financiar la servici.

23 martie vine cu Venus in aspect provocator cu Pluto si arata o cale intunecata in care dusmanii din umbra pot lupta impotriva voastra. Fiti foarte atenti la problemele care apar si tin de bani, relatii, asocieri, partener de viata.

Pe 28 martie, Venus se intalneste cu Uranus in Berbec si pot aparea schimbari imprevizibile in cariera, imagine publica, statut social.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Zodii de femei care isi gasesc marea iubire in 2018

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies