Horoscop Venus in Berbec (7-31 martie 2018). Gata de lupta pentru ce iubim

Horoscop Venus in Berbec (7-31 martie 2018). Gata de lupta pentru ce iubim
Horoscop Venus in Berbec (7-31 martie 2018). Gata de lupta pentru ce iubim

Venus este o energie Yin, ea vrea mai mult sa lege, sa atraga, sa dirijeze electricitatea sociala si nu intamplator guverneaza cuprul (care conduce electricitatea).

RAC/ ASCENDENTUL IN RAC

Venus in Berbec vine pentru voi cu oportunitati si bonusuri financiare in cariera. Situatia voastra profesionala va fi foarte favorabila si puteti gasi un sprijin deosebit in superiorii vostri. Cercul vostru social poate creste si puteti atrage relatii influente care va ajuta in profesia voastra. Puteti castiga o pozitie sociala mai inalta, un proiect profesioonal va poate aduce beneficii neasteptate.

Sunteti in lumina reflectoarelor si venus va sustine sa fiti vazuti asa cum se cuvine si poate de aceea, oportunitatile vin catre voi. Daca sunteti intr-o relatie, aceasta persoana va va sustine atat emotional cat si profesional. Daca nu aveti pe nimeni in viata voastra, va puteti indragosti de cineva care are legatura cu cariera voastra. Negativ, viata voastra relationala poate fi expusa si ati putea atrage critici publice, barfe, scandal.
Dar Venus in Berbec se lupta cu Soarele vostru in Rac si poate aduce si unele unele situatii neplacute in viata sociala, in cariera. Din punct de vedere financiar, acesta este un moment in care sunteti predispusi la extravagante. Puteti face judecati nepotrivite in investitii.

Pe 12-13 martie, Venus face un aspect provocator cu Saturn in Capricorn si pot aparea unele tensiuni cu un sef, cu o autoritate, cu partenerul de viata.

Pe 18 martie, Venus face un aspect benefic cu Nodul Nord in Leu si puteti fi ajutati sa primiti un proiect profesional important.

23 martie vine cu Venus in aspect provocator cu Pluto si arata o problema cu partenerul de viata, cu o decizie juridica sau din partea unui dusman.

Pe 28 martie, Venus se intalneste cu Uranus in Berbec si pot aparea schimbari imprevizibile in cariera voastra.

Citeste continuarea pe pagina 5 >>>



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Zodii de femei care isi gasesc marea iubire in 2018

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies