Horoscop Venus in Berbec (7-31 martie 2018). Gata de lupta pentru ce iubim

Horoscop Venus in Berbec (7-31 martie 2018). Gata de lupta pentru ce iubim
Horoscop Venus in Berbec (7-31 martie 2018). Gata de lupta pentru ce iubim

Venus este o energie Yin, ea vrea mai mult sa lege, sa atraga, sa dirijeze electricitatea sociala si nu intamplator guverneaza cuprul (care conduce electricitatea).

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Venus in Berbec ar trebui sa vina cu relatii bune, sa favorizeze casatoria,  partenerul de viata, sa imbuneze dusmanii vostri. Noile parteneriate care sunt construite in cadrul acestui tranzit sunt, de obicei, durabile si stabile. Acuma, puteti incepe o “afacere mare” nu doar o scurta poveste. Din moment ce Venus vorbeste si despre valori, bani, frumusete, puteti fi atrasi in aceasta perioada de oamenii care detin aceste calitati, care va pot oferi confort financiar. Dar Venus in Berbec face un aspect de opozitie cu Soarele natal si pot aparea necazuri in relatiile voastre fie datorate unei femei, fie datorate modului vostru de a va manifesta personalitatea, fie unor dusmanii mai vechi. Evenimentele pot fi destul de neplacute in domeniul sentimental, sunteti lipsiti de capacitatea luarii unor decizii corecte de aceea este foarte bine daca veti incerca sa fiti mai retinuti in afaceri, sa alegeti calea cumpatarii si abtinerii.

Puteti cheltui mai mult datorita obligatiilor pe care le aveti fata de cei dragi sau pur si simplu deveniti mai indulgenti. Fiti totusi atenti la cheluieli.

Pe 12-13 martie, Venus face un aspect provocator cu Saturn in Capricorn si pot aparea unele tensiuni cu cei din familie, cu partenerul de viata si pot fi legate de bani, o casa, o mostenire.

Pe 18 martie, Venus face un aspect benefic cu Nodul Nord in Leu si poate fi o zi cand un prieten, ceva imprevizibil va protejeaza relatiile voastre.

23 martie vine cu Venus in aspect provocator cu Pluto si arata o problema grea, obsesiva legata de  familie, mosteniri de familie.

Pe 28 martie, Venus se intalneste cu Uranus in Berbec si pot aparea schimbari imprevizibile in relatiile voastre.

Citeste continuarea AICI



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Zodii de femei care isi gasesc marea iubire in 2018

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies