Horoscop vineri, 28 august 2020. Nativii zodiei Fecioară vor avea parte de noi oportunități!

Horoscp zilnic pentru vineri, 28 august 2020
Horoscop zilnic, vineri 28 august 2020

Gemenii au parte de o zi zbuciumată, iar Scorpionii probleme financiare.

Horoscop zilnic- Berbec

Mergeți pe drumul pe care l-ați gândit în demersul vostru profesional și asigurați-vă că nu luați în considerare ceea ce va comunică familia sau prietenii. Este una din acele zile în care gândirea ta este originală și eșți capabil să faci mari schimbări în sfera profesională.

Citeste si: Când are loc prima lună plină din septembrie și la ce oră o vedem?

Horoscop zilnic- Taur

Pentru nativii zodiei Taur, ziua de 28 august aduce noi oportunități, așa că fi gata să sari asupra lor și bucură-te de ele cât poți de mult! Ești plin de idei ingenioase, dar unele dintre ele trebuie să aștepte că să poți merge mai departe într-o direcție nouă pe care o gândești de mult timp.

Horoscopul zilnic de vineri, 28 august

Horoscop zilnic- Gemeni

Gemenii au parte de o zi zbuciumată, cu multe sarcini inclusiv pe plan familial. Rezolvarea multor probleme implică multă răbdare și perseverență. Fii pregătit și pentru week-end și nu te gândi doar la relaxare!

Citeste si: Care este trăsătura negativă a fiecărei zodii și cum ne poate afecta personalitatea?

Horoscop zilnic- Rac

În plan personal, lucrurile sunt așezate pentru Racii care se află într-o relație. Pentru nativii zodiei, care nu sunt implicați emoțional, astrele pregătesc o întâlnire la care nici nu te-ai putea aștepta. Finalul zilei s-ar putea să te lase cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Horoscop zilnic- Leu

Mintea ta este activă și energică acum, așa că asigură-te că îți concentrezi o parte din acea energie asupra viitorului tău pe toate planurile. Rezolva problemele imediat, pentru că tinzi să le lași peste week-end și nu este decizia cea mai bună.

Horoscop zilnic- Fecioară

Pentru nativii zodiei Fecioară, ziua începe dis-de-dimineață asa că, incearcă să îți păstrezi energia și pozitivitatea la cote înalte.

Ziua se va încheia într-o stare bună, fără a simți oboseală adunată de peste zi. Week-end-ul bate la ușa, așa că pregătește-te de noi oportunități care te vor destinde!

Horoscop zilnic- Balanță

Capacitatea ta de a-i ajută pe cei din familie îți face viața mult mai interesantă și te împlinește! Dezvolți abilități pe care ți le-ai dorit întotdeauna, iar dedicarea ta față de prieteni sau familie își va face simțită prezența. 

Citeste si: Horoscopul răutății. Trei zodii de care trebuie să te ferești!

Horoscop zilnic- Scorpion

Pe plan financiar, lucrurile nu sunt așa cum te-ai așteptat. Contractul sau afacearea încheiată nu sunt cele mai bune și o să ai mult de lucru pentru a le pune în funcțiune. Poate o gândire analitică nu ți-ar strica înainte să iei o decizie așa importantă.

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților- stirilekanald.ro

Horoscop zilnic- Săgetător

Vreți să faceți multe progrese astăzi, dar pur și simplu nu puteți, așa că fiți blând în ceea ce vă privește! Este un moment bun pentru a încetini, a face bilanț și a descoperi alternative pentru ceea ce urmează.

Horoscop zilnic- Capricorn

Capacitatea ta de a te exprimă este accentuată, ceea ce spune cu adevărat ceva! Asigurați-vă că redactați tot ceea ce trebuie scris și adresați-vă tuturor oamenilor potriviți pentru a nu avea dezamăgiri ulterioare.

Horoscop zilnic- Vărsător

Comportamentul tău impulsiv te face să fii mai deschis către liniște și izolare, dar cu siguranță, te deschide și către risc. Alegeți un echilibru care ti se potrivește și iti permite să dormi bine noaptea. 

Horoscop zilnic- Pești

Prietenii tăi sunt astăzi neobișnuit de dedicați și ar trebui să descoperi că cel puțin unul dintre ei are un mesaj sau ceva ce ar putea fi oportun pentru ține. Lucrurile par să fie prospere, așa că mergeți înainte fără ezitare!

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 22- 28 august 2020! Calul și Maimuța primesc o veste din trecut



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Care este trăsătura negativă a fiecărei zodii și cum ne poate afecta personalitatea?

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies