Horoscop WEEKEND 15-17 martie 2019. Atmosferă electrizantă înainte de ULTIMA SUPERLUNĂ PLINĂ 2019 şi de echinocţiul de primăvara!

Horoscop WEEKEND 15-17 martie 2019. Atmosferă electrizantă înainte de ULTIMA SUPERLUNĂ PLINĂ 2019 şi de echinocţiul de primăvara!
Horoscop WEEKEND 15-17 martie 2019. Atmosferă electrizantă înainte de ULTIMA SUPERLUNĂ PLINĂ 2019 şi de echinocţiul de primăvara!

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 15-17 martie 2019. Luna martie este ca o dinamita din punct de vedere astrologic !

 Daca Luna Noua in Pesti din 6 martie ne-a adus drept nou inceput tranzitul lui Uranus cel rebel si socant in Taur pana in 2026, iata ca saptamana viitoare vom avea ultima SuperLuna plina a anului 2019 ce va fi in Balanta, pe 21 martie, iar aceasta este conectata cu inceputul unui nou an astrologic. Luna plina din Balanta va avea loc o data cu intrarea Soarelui in zodia Berbec si cu echinoctiul de primavara. 

Citeste si: Cuplul MOMENTULUI în muzica românească! Celebrii artiști trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor: „Suntem împreună din luna noiembrie”

Cu totii stim ca o Luna plina este in sine foarte puternica si reprezinta varful energetic al unei luni. Dar aceasta Luna plina in Balanta este una din cele mai potente ale anului 2019. Daca vrei sa incepi ceva sub influenta ei, sa stii ca orice este posibil.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Aceasta Luna plina este in opozitie cu Chiron, vindecatorul de rani, aflat in Berbec pana in 2027 si care se ocupa sa ne vindece ranile profunde de identitate de sine in acesti ani ce vor urma. Daca vrei sa ai relatii sanatoase (Balanta), trebuie ca mai intai sa te vindeci pe tine (Soarele conjunctie cu Chiron, Luna in opozitie cu Chiron).


In loc sa incerci sa gasesti partenerul potrivit, munceste sa devii tu persoana potrivita. Descopera cine esti cu adevarat si vindeca-ti sentimentul identitatii de sine. Fii confortabil cu tine insuti fara sa mai cauti adevarata implinire din a fi impreuna cu cineva. Apoi, cand tu cu tine esti bine, o relatie nu va face decat sa reflecte acest echilibru interior pe care ti l-ai dobandit.

Weekendul dinainte de ultima SuperLuna plina de saptamana viitoare ne scalda in doua energii emotionale diferite: avem zilele impartite frateste de Luna in Rac si de Luna in Leu.

Ne cautam echilibrul intre viata casnica, orientata pe tot ce e intim, personal, sufletesc in preajma celor dragi si viata stralucitoare, sociala, puternica in care radiem precum Leul la cotele sale maxime. Tu cu care aspect rezonezi mai mult? Cum iti va fi weekendul?


Viata sub Luna in Rac:

Am mai avut Luna in Rac si acum o luna, tot in weekend.

Cand Luna e in Rac in zile de weekend, este ca un balsam pentru suflet. Cu totii devenim oameni casnici. Ne dorim sa ne retragem in acel loc unde ne simtim cel mai mult acasa ori ca acasa, ca sa ne umplem de bine dar si ca sa ne imbogatim prin legaturile de suflet si din siguranta caminului. Acest lucru poate aduce si un sentiment de “dor de casa” pentru cei ce se afla departe de casa sau de tara sau sunt instrainati de altii.
Este si un timp pentru a ne conecta cu cei ce ne cunosc cel mai bine si profund pentru ca ne dorim sa fim apropiati, intimi si in medii familiare si familiale.
Ne putem indrepta spre mancaruri preferate sau sa ne aratam iubirea gatind sau facand prajituri, toate cu miros de acasa deci de confort si bine. Totul se poate incheia stand comod in varful patului sau canapelei, ca in copilarie cand nu aveam griji.
Atentie insa la starile sentimentale pentru ca Luna in Rac ne face mult mai emotionali, chiar plangaciosi din nimic.

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro


Ce sa faci Vineri si Sambata cu Luna in Rac:

Bucura-te de activitati ce implica apropierea, caldura umana, hranitul, ingrijitul cu drag, maternatul si apa. Ele te ajuta sa cresti spiritual si iti intareste legaturile.
Stai in apa sau langa apa; prepara mancaruri preferate si arata-ti iubirea gatind; stai comod in varful patului sau canapelei; petrece timp de calitate cu familia si prietenii; hraneste-ti sufletul prin pictura, desenat, cantat, jucat, scris; ai grija de sufletul altora prin mici atentii dragi; ajuta la ingrijirea copiilor, plantelor, batranilor, cuiva in nevoie; lucreaza in gradina daca vremea permite sau cu plantele, pune seminte, plante, ingrijeste un spatiu ce implica plante.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

A MURIT Iracle Năstase, un bărbat care a luat foc după ce a incendiat vegetația strânsă de pe un teren agricol

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies