Horoscop weekend 16-18 noiembrie 2018. După impulsivul Marte, acum şi Luna este în Peşţi! Cum îţi schimbă zilele?

Horoscop weekend 16-18 noiembrie 2018. După impulsivul Marte, acum şi Luna este în Peşţi! Cum îţi schimbă zilele?
Horoscop weekend 16-18 noiembrie 2018. După impulsivul Marte, acum şi Luna este în Peşţi! Cum îţi schimbă zilele?

Horoscop weekend. Horoscopul de weekend 16-18 noiembrie 2018 prezintă influenţele astrale la capătul unei noi săptămâni intense şi generatoare de schimbări de viaţă. În urmă cu doar câteva zile, planeta Marte a intrat în sentimentalul şi visătorul Peşţi. Va fi aici până la 1 ianuarie 2019.

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

 

Cine este la butoane şi la cârma în viaţă ta amoroasă? Se pare că în aceste zile vei oscila între a prelua tu frâiele şi a fi sub dominarea partenerului. Poate că nu este vorba neapărat despre cine este sau cine nu este în control. De fapt, o bătălie de putere poate fi doar o distragere a atenţiei de la cum te simţi cu adevărat în această combinaţie, ca să nu te confrunţi cu ce vrei de fapt de la relaţie şi nu obţii.

Poate că este timpul să te uiţi un pic mai profund şi atent nu la detaliile zilnice şi orgolii ci la întreaga imagine de ansamblu şi unde se îndreaptă aceasta. Această ecuaţie se aplică la fel de bine şi pentru o relaţie importantă de business, nu doar într-o relaţie de iubire.

 

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

 

Ai învăţat tot ce este de învăţat despre un anumit subiect ce ţine de starea ta de bine sau de muncă, deci nu ai de ce să eziţi când este momentul să treci la noi acţiuni. Acum este unul din acele momente în care trebuie să ai, pur şi simplu, încredere în propria ta autoritate. Dacă cineva are o informaţie care ar ajută la luarea unei decizii mai clare, persoană nu pare a-ţi livra informaţia în timp util.

Aşadar, toate indiciile astrale arată spre ţine ca fiind singura persoană ce trebuie să se decidă şi să şi acţioneze. Adânc în tine, tu ai răspunsurile.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop. Aceste zodii vor avea cea mai proastă săptămână. Sperăm să nu te afli printre ele

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies