Horoscop weekend 20-22 iulie 2018. Intre doua eclipse, traim misterul Lunii in Scorpion!

Horoscop weekend 20-22 iulie 2018. Intre doua eclipse, traim misterul Lunii in Scorpion!
Horoscop weekend 20-22 iulie 2018. Intre doua eclipse, traim misterul Lunii in Scorpion!

Horoscop  weekend. Luna iulie 2018 ne ofera un adevarat spectacol astral prin fenomenele unice si eclipsele oferite de Luna si de Soare! Acest weekend cuprins intre vineri 20 iulie si duminica 22 iulie este profund si adanc ca semnificatie, Luna fiind in crestere si in Scorpion.
Acum o saptamana, Vineri 13 iulie, Luna tocmai a fost Noua in Rac si a avut alaturi si eclipsa partiala de Soare.
Inca ne aflam sub semnificatia acestui tranzit special.
Insa peste o saptamana, marele spectacol este oferit de  Cea mai lunga ECLIPSA DE LUNA din secolul XXI va avea loc Vineri 27 iulie, o data cu Luna plina Sangerie din Varsator!
In acea noapte ce va urma, nu doar durata eclipsei va fi cea mai mare, respectiv 103 minute, dar Luna va avea culoarea de rosu profund.
Varsatorul este semnul ce raspunde de comunitate. El simbolizeaza grupuri, idealuri si miscari in colaborare. Aceasta eclipsa aduce o mare schimbare. Ea semnifica un punct de cotitura major, o linie groasa trasata in nisip. Este o eclipsa lunara puternica, furioasa, rebela si infierata! Nu doar ca are culoarea sangerie, dar este in conjunctie cu planeta rosie Marte care acum este stralucitoare si retrograda.
Si este si in aspect de patrat cu rebelul Uranus. Te poti astepta la neasteptat, vechi resentimente sau ostilitati pot erupe fara preaviz.
Fiecare zodie este impactata de sezonul eclipselor verii 2018. Afla  aici  ce ti se rezerva in horoscopul eclipselor!
Intre asemenea doua mari eclipse si faze ale Lunii, acum ne asteapta un weekend mistic, profund si vindecator sub influenta Lunii in Scorpion!
Luna in Scorpion ne
reaminteste in mod esential ca suntem intr-un proces continuu si ciclic de schimbare. Trebuie sa ne debarasam de ce nu este necesar ca sa ne putem duce mai departe. Micile si marile crize pe care le experimentam in viata de zi cu zi ne pun in contact cu puterea noastra si ne arata ce slabiciuni avem.
Elibereaza ceva in aceste zile, un obiect, o credinta, o conceptie, o etapa si fa loc pentru o noua crestere!
Ce sa
faci cand Luna este in Scorpion:
  • Plateste-ti taxele.
  • Pune-ti la punct finantele comune cu cineva.
  • Fa curatenie.
  • Verifica si praful de sub pat si curata-l.
  • Intalneste-te cu un psihoterapeut pe o tema ce te preocupa.
  • Fa o calatorie samanica.
  • Viziteaza un medium.
  • Planifica o noapte de vindecare sexuala.
  • Fa scufundari in apa.
  • Uda gradina.
  • Tine un secret sau spune un secret unui prieten de mare incredere sau unui vindecator.
  • Fa o cura de detoxifiere de 3 zile.
  • Fa un masaj profund.
  • Fii foarte sincer emotional cu un prieten caruia ii spui ceva foarte profund si important pentru relatia voastra.


Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Gigi Becali i-a indeplinit visul Marianei de la Exatlon! I-a dat banii pentru a ramane in garsoniera! Ce alte cumparaturi a mai facut Razboinica si ce planuri de viitor are

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies