Horoscop weekend 21-23 septembrie 2018. Urmeaza PROVOCATOAREA LUNA PLINA in BERBEC de marti! Ies rani din copilarie la iveala!

Horoscop weekend 21-23 septembrie 2018. Urmeaza PROVOCATOAREA LUNA PLINA in BERBEC de marti! Ies rani din copilarie la iveala!
Horoscop weekend 21-23 septembrie 2018. Urmeaza PROVOCATOAREA LUNA PLINA in BERBEC de marti! Ies rani din copilarie la iveala!

 

Horoscop weekend. Weekendul 21-23 septembrie 2018 ne asteapta si iata horoscopul de weekend ce ne ghideaza cum sa profitam din plin de energia activa pe care Luna ne-o pune la dispozitie prin tranzitul sau. Luna este astrul ce influenteaza emotiile oamenilor. Intrucat o data la doua zile si jumatate, Luna se muta in alta zodie pentru a parcuge in 28 zile toate cele 12 zodii, nu e de mirare cum si noua ni se schimba starile, interesele, prioritatile.

 

In acest weekend, Luna in crestere de luminozitate se va afla in sentimentalul, melancolicul si sufletistul PESTI.

 

Peste numai 2 zile dupa ce se termina acest weekend, anume marti 25 septembrie, vom avea LUNA PLINA IN BERBEC.

 

Aceasta Luna plina este provocatoare pentru noi, datorita legaturii astrale pe care o are acum cu SATURN si cu Chiron.

Iarasi ne ies la iveala vechi dureri din copilarie, desigur altele, nu ceea ce deja am rezolvat in trecut! Iarasi trebuie sa le vedem si vindecam. Iarasi ni se creaza spatiu pentru a ne vedea si vindeca fricile. Probabil te vei simti mai vulnerabil si sensibil, amintindu-ti de momente in care ai fost tratat gresit si nedrept de parinti sau bunici.

 

Sa ne pregatim pentru un weekend mai emotional si conectat cu sufletul – fie ce il bucura, fie ce inca il doare si trebuie vindecat.

Chiron, micul astru responsabil de vindecarea ranilor noastre profunde, va fi in conjunctie cu aceasta Luna plina si din acest motiv vom sapa in noi (in trecut, in subconstient) din nou. Unii din noi putem simti ca si cum un leucoplast a fost tras de pe rana si sangele din rana va curge. Tot ce incercam sa ascundem va fi la vedere si vom fi fortati sa ne vedem acea rana ca sa o vindecam cu iubire.

Nu putem merge spre viitor cat timp suntem plini de bandaje ce ascund mari dureri sangerande.

Aceasta Luna plina va fi si in cuadratura cu Saturn. Mesajul? Orice ai face, mergi mai departe, nu te lasa intepenit de vechi dureri sau temeri. Rupe-le, treci de ele pentru ca tot ce iti doresti este de cealalta parte a fricii.

 

 

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Tu esti constient ca ai ceva important de spus, insa cumva nu apare contextul potrivit pentru ca sunt posibile conflicte in jurul subiectului ce trebuie eliberat. Permite lucrurilor sa evolueze in propriul lor ritm si timp. Asta iti va da libertatea sa actionezi impulsiv dar nu agresiv. Ai nevoie de cineva sa stea in preajma in vremuri de nevoi.

Nu te rusina sa ceri ajutor si sa petreci timp cu oamenii ce te vad clar asa cum esti si ce iti recunosc inima chiar si cand e greu.

Afirmatia weekendului pentru Berbec: Eu sunt mandru sa fiu eu

  

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Catalin Cazacu, coplesit: “Atat de emotionati nu am fost nici la prima emisiune!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies