Horoscop weekend 23-25 februarie. Luna intra in Gemeni! Vezi cum iti afecteaza starea si emotiile. Ce sa faci si ce sa NU faci cand Luna este in Gemeni

Horoscop weekend 23-25 februarie. Luna intra in Gemeni! Vezi cum iti afecteaza starea si emotiile. Ce sa faci si ce sa NU faci cand Luna este in Gemeni
Horoscop weekend 23-25 februarie. Luna intra in Gemeni! Vezi cum iti afecteaza starea si emotiile. Ce sa faci si ce sa NU faci cand Luna este in Gemeni

Horoscop weekend. Luna este astrul ceresc care seteaza starea emotionala a oamenilor, pe masura ce tranziteaza semnele zodiacului.

Luna isi schimba pozitia o data la 2 zile si jumatate, o data cu ea fiind influentate semnificativ emotiile tuturor, atat cele bune cat si cele negative. Este foarte bine sa traiesti avand ritmul Lunii de partea ta, sa le lasi purtat de fluxul lunar, sa stii la ce sa te astepti, ce sa faci si sa nu faci, sa nu te lupti cu morile de vant atunci cand apar stari sau conflicte ce nu iti plac.

Luna se afla in primul patrar si in crestere spre Luna Plina din 2 martie, iar Vineri 21 februarie 2018 iese din zodia Taurului si intra in zodia Gemeni pana Duminica seara 24 februarie, deci tot weekendul este marcat de prezenta Lunii in Gemeni.

Iata cum ti se prefigureaza weekendul din punct de vedere emotii si stari influentate de astrul ceresc Luna in Gemeni, dar coroborat cu celelalte influente astrale specifice zodiei tale.

Horoscop weekend. Cum suntem atunci cand Luna este in Gemeni?

Gemenii sunt un semn zodiacal jucaus iar Luna sub Gemeni este vesela si senina. Umorul este un instrument des folosit de oameni care simt ca viata poate fi traversata si razand. Exista un aer de agitatie sociala, simtim nevoia sa iesim, sa fim cu oameni, sa comunicam, sa ne reintalnim cu prieteni si cu familia, sa vedem lucruri noi, dar la nivel superficial, nimic profund ci doar pentru relaxare, socializare si stare buna.

Atitudinea generala sub Luna in Gemeni este: arata-mi ceva amuzant sau fascinant! O stare tocmai buna pentru un weekend!

Daca lucrezi la o idee, acum este vremea sa explorezi cat mai multe posibilitati ca  sa ii dai viata. Oamenii tind sa isi doreasca sa invete lucruri noi, se simt curiosi mai mult ca alta data. Ia-ti carti, vezi filme, umple-ti bagajul de cunostinte.

Gemenii sunt un semn zodiacal anxios si mutabil, asa ca in aceste zile ai grija sa nu te lasi ambalat de persoane anxioase; poarta un cristal HEMATIT care este asociat cu Mercur (seful zodiei Gemeni) sau alte cristale de impamantare.

Horoscop weekend. Ce sa faci atunci cand Luna este in Gemeni: 

Moment favorabil pentru spalarea parului si de vopsire a lui; vei avea cele mai bune rezultate la culoarea parului daca iti vopsesti parul acum.


Timp util pentru masaj de regenerare si de folosire a uleiurilor esentiale.
Hraneste-te cu substante nutritive, se vor absorbi foarte bine de organismul tau.
NU uda plantele de apartament, pot aparea paraziti.
Aeriseste bine casa si sterge praful, se va curata foarte bine (Gemeni este semn de aer)
Joaca-te cu copiii.
Vorbeste cat mai mult cu parinti, prieteni, unchi, veri, copii, nepoti.
Mergi la cumparaturi, la teatru, la film.

Experimenteaza orice, in stilul tau.
Improspateaza-ti profilul de Facebook, ca sa comunici mai usor si placut cu prietenii.
Spune glume bune si stai cu oameni veseli.
Mergi intr-o scurta excursie.
Mergi la o librarie sau biblioteca si fa-ti provizii.
Flirteaza si zambeste strainilor.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop Nicoleta Svarlefus saptamanal – Realitata unei zodii se schimba de astazi

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Sebastian este mărul discordiei! Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies